Închide meniul

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Mihai Stoica a răbufnit: „Suna totul prea dramatic! Ce măsuri să se ia? Nu au fost focare la atâtea echipe din România?”

Publicat: 16 octombrie 2021, 23:07

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Mihai Stoica a răbufnit: „Suna totul prea dramatic! Ce măsuri să se ia? Nu au fost focare la atâtea echipe din România?

Mihai Stoica a răbufnit

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – CS Mioveni 3-0

„Parcă suna totul prea dramatic. Aveam 11 jucători de valoare, mulți veniți de la echipele naționale. Nu este un rezultat surpriză. Mâine avem testarea jucătorilor. Nu mai putem să așteptăm. Periclităm și starea de sănătate a celorlalți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce măsuri să se ia? Nu au fost focare la atâtea echipe din România? Oricine vine trebuie să vadă în ce condiții se lucrează la noi. Avem condiții ca afară. Ne-am ferit. Am scos masca doar acum.

Noi, la momentul ăsta, avem 13 jucători. Orice jucător cade, noi nu mai avem cum să jucăm. Noi am fi putut să îi spunem lui Radunovic să ia cartonaș și nu jucam acum. Dar noi nu facem aceste lucruri!”, a declarat Mihai Stoica la finalul meciului.

Reclamă

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Roș-albaștrii, victorie uriașă cu 13 jucători în lot

FCSB – CS Mioveni, meciul serii din Liga 1, a fost câștigat de gruparea roș-albastră la scor, 3-0. Vicecampionii au avut probleme uriașe înaintea partidei, însă au obținut o victorie uriașă la Buzău.

După o primă repriză fără goluri, căpitanul Florin Tănase a deschis scorul din penalty, în minutul 56, la primul ca titular după revenire. Acesta a fost al patrulea gol reușit de „Tase” în actualul sezon.

Reclamă

În minutul 65, Andrei Dumiter a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștru. După doar 4 minute, Claudiu Keșeru a închis tabela și a ajuns la cota 4 în actualul sezon.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 2 în Liga 1, cu 24 de puncte, la 6 distanță de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, CS Mioveni rămâne pe locul 12, cu 11 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie