Închide meniul

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Mihai Stoica a răbufnit: „Suna totul prea dramatic! Ce măsuri să se ia? Nu au fost focare la atâtea echipe din România?”

Reclamă

Publicat: 16 octombrie 2021, 23:07

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Mihai Stoica a răbufnit: „Suna totul prea dramatic! Ce măsuri să se ia? Nu au fost focare la atâtea echipe din România?

Mihai Stoica a răbufnit

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – CS Mioveni 3-0

„Parcă suna totul prea dramatic. Aveam 11 jucători de valoare, mulți veniți de la echipele naționale. Nu este un rezultat surpriză. Mâine avem testarea jucătorilor. Nu mai putem să așteptăm. Periclităm și starea de sănătate a celorlalți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce măsuri să se ia? Nu au fost focare la atâtea echipe din România? Oricine vine trebuie să vadă în ce condiții se lucrează la noi. Avem condiții ca afară. Ne-am ferit. Am scos masca doar acum.

Noi, la momentul ăsta, avem 13 jucători. Orice jucător cade, noi nu mai avem cum să jucăm. Noi am fi putut să îi spunem lui Radunovic să ia cartonaș și nu jucam acum. Dar noi nu facem aceste lucruri!”, a declarat Mihai Stoica la finalul meciului.

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Roș-albaștrii, victorie uriașă cu 13 jucători în lot

FCSB – CS Mioveni, meciul serii din Liga 1, a fost câștigat de gruparea roș-albastră la scor, 3-0. Vicecampionii au avut probleme uriașe înaintea partidei, însă au obținut o victorie uriașă la Buzău.

După o primă repriză fără goluri, căpitanul Florin Tănase a deschis scorul din penalty, în minutul 56, la primul ca titular după revenire. Acesta a fost al patrulea gol reușit de „Tase” în actualul sezon.

Reclamă

În minutul 65, Andrei Dumiter a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștru. După doar 4 minute, Claudiu Keșeru a închis tabela și a ajuns la cota 4 în actualul sezon.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 2 în Liga 1, cu 24 de puncte, la 6 distanță de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, CS Mioveni rămâne pe locul 12, cu 11 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și