Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB dă lovitura pe piaţa transferurilor! Gigi Becali a bătut palma cu Paulo Vinicius. Brazilianul, aşteptat să semneze cu vicecampioana!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2021, 15:27

FCSB dă lovitura pe piaţa transferurilor! Gigi Becali a bătut palma cu Paulo Vinicius. Brazilianul, aşteptat să semneze cu vicecampioana!

Paulo Vinicius

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan

Brazilianul de 36 de ani a bătut deja palma cu patronul lui FCSB şi va parafa o înţelegere valabilă un an. Dacă va confirma, contractul îi va fi prelungit pe încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AS.ro, Vinicius va primi şi o sumă consistentă la semnătură. În conturile lui vor intra nu mai puţin de 100.000 de euro!

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Paulo Vinicius

Nu ştiu deocamdată. Tată, eu am zis să căutăm un fundaş central. Nu ştiu acum ce au căutat aştia ai mei, dar o să vedem. Căutăm fundaş central, dar nu am luat legătura cu el. E posibil ca ăştia ai mei să fi luat legătura, nu ştiu”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu două zile, pentru AS.ro.

Orice jucător de valoare este bine venit la noi, domnul Becali decide pe cine transferă”, a reacţionat Dinu Todoran, sâmbătă, la conferinţa de presă, când a fost întrebat de venirea lui Vinicius.

Paulo Vinicius a fost transferat gratis, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol la CFR Cluj. În Gruia, el a adunat 139 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi dat 3 pase de gol.

Reclamă

Sud-americanul nu a fost eliminat niciodată în tricoul lui CFR Cluj. El a luat 10 cartonaşe galbene. De altfel, în întreaga carieră a văzut „roşu” de doar cinci ori în peste 400 de meciuri.

Paulo Vinicius, patru titluri cu CFR Cluj

Patru titluri de campion a luat Vinicius cu CFR, dar a fost pus pe liber în această vară. “După patru sezoane fantastice petrecute în Gruia, drumurile clubului CFR 1907 Cluj şi ale fundaşului central Paulo Vinícius se despart. Sosit la Cluj-Napoca în vara anului 2017, Vini s-a impus într-un timp record în primul ’11’ al echipei noastre, devenind unul dintre pilonii de bază în lotul care domină competiţia internă de patru ani încoace.

Profesionist desăvârşit, de neclintit în defensivă şi „letal” în faţa porţii adverse în ciuda postului ocupat, cel alintat de colegi ‘Papai’ intră în istoria clubului cu patru trofee de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) şi două Supercupe ale României (2018, 2020).

Reclamă 4 / 0/3

Povestea lui Vinicius în Gruia ajunge la sfârşit, însă legenda de abia începe! Îi mulţumim pe această cale pentru munca exemplară depusă în culorile clubului nostru, pentru zecile de momente memorabile în care ne-a făcut mândri să fim CFR-işti!”, a fost anunţul lui CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook, la despărţirea de Vinicius.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și