Închide meniul

FCSB – Dinamo | Dario Bonetti sună adunarea: „Trebuie să dăm 101%” Antrenorul „câinilor”, avertisment pentru Edi Iordănescu: „Ar trebui să fie îngrijorat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 18:37

FCSB – Dinamo | Dario Bonetti sună adunarea: „Trebuie să dăm 101% Antrenorul „câinilor, avertisment pentru Edi Iordănescu: „Ar trebui să fie îngrijorat!

Dario Bonetti

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dario Bonetti sună adunarea înainte de FCSB – Dinamo

Dinamo a transferat 8 jucători după ridicarea interdicţiei, iar Dario Bonetti are aşteptări mari la Derby de România. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare le-a cerut elevilor săi implicare totală la meciul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alţii nu, pentru că ei nu sunt din punct de vedere fizic la nivelul echipei, mai ales pentru un meci important cum este acesta. Întâlnim un adversar puternic. Clasamentul nu oglindeşte însă valoarea celor de la FCSB, dar considerăm că şi noi suntem în aceeaşi situaţie, locul ocupat în present nu arată unde am fi putut să fim cu câteva puncte în plus. Dar ăsta este fotbalul, fiecare meci are o istorie diferită. Vedem ce va fi mâine, vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru.

Ambele echipe au schimbat, mâine vom vedea care este realitatea. Nu putem şti acum şansele, în fotbal e foarte greu să faci pronosticuri. Una este pe hârtie şi altceva e ce vedem pe teren. Nu avem nicio îndoială că suporterii noştri vor susţine foarte puternic echipa, pentru ei simţim şi mai mult responsabilitatea. Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%. Trebuie să fim atenţi cum gestionăm această presiune, pentru că este destul de multă pe umerii jucătorilor tineri. În privinţa asta au fost greşeli şi din partea mea. Jucătorii noştri tineri sunt liniştiţi, e bine că acum au venit la echipă şi jucători cu experienţă care au trăit deja câteva derby-uri.

Aceştia le transmit şi celor tineri linişte. Până la urmă nu mergem la război, mergem la un meci de fotbal şi trebuie să avem entuziasmul şi încrederea potrivită. Keşeru şi Budescu sunt jucători de calitate, la fel cum sunt şi ai noştri. Niciodată nu există un singur pericol, trebuie însă ca noi să ne gândim la noi şi să construim meciul. Însă clar că aveam sub lupă calitatea adversarului. Ce cred eu este însă că şi adversarul ar trebui să fie îngrijorat. E greu de făcut o comparaţie cu precedentele mele mandate. E clar însă că în actualul mandat eu sunt cel care simte mai multă presiune decât oricine altcineva. Dar nu presiune din partea cuiva, este vorba de formă de responsabilitate”, a declarat Dario Bonetti la conferinţa de presă.

FCSB – Dinamo | Derby de România, sub lupa lui Ilie Năstase: „Un Ferrari roșu și un Rolls-Royce albastru!”

FCSB – Dinamo este meciul săptămânii în fotbalul românesc. Ilie Năstase, fostul lider mondial ATP, a analizat derby-ul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Peste 30.000 de fani sunt aşteptaţi duminică pe Arena Naţională la derby-ul dintre FCSB şi Dinamo. Întrebat despre meci, Ilie Năstase a explicat că nu are o favorită şi a anunţat că e loc de surprize. Fostul lider mondial ATP nu a fost impresionat în ultimii ani de prestaţiile de pe teren, ci de show-urile făcute de fani în tribune.

„FCSB ar fi o mașină albastră și Dinamo ar fi o mașină roșie. Un Ferrari roșu și un Rolls-Royce albastru. N-au fost niciodată meciuri atât de bune, au fost mai mult meciuri între suporteri cred.

E mai important pentru suporteri decât pentru echipele respective. Nu întotdeauna cel mai bun învinge, sunt meciuri disputate și nu mai contează locul echipelor în clasament. Este un meci de orgolii și așa va rămâne cât va exista fotbalul”, este de părere Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și