Închide meniul

“FCSB e favorită la titlu!” Sergiu Buș nu le dă nicio şansă foştilor rivali de la CFR Cluj şi Craiova: “Aștept și eu o medalie galbenă!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2021, 17:07

Reclamă
“FCSB e favorită la titlu!” Sergiu Buș nu le dă nicio şansă foştilor rivali de la CFR Cluj şi Craiova: “Aștept și eu o medalie galbenă!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sergiu Buș crede că FCSB este favorită la titlu

Sergiu Buș consideră că FCSB a învățat din greșelile din anii trecuți și acum este pregătită să întrerupă hegemonia celor de la CFR Cluj. Atacantul proaspăt transferat în Asia mizează pe valoarea individuală a foștilor săi coechipieri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Buș: “FCSB este favorită la titlu” 

„Secretul? Jucătorii. Dennis, Tănase, Moruțan, Olaru, Coman, e vorba de calitatea jucătorilor din față. FCSB e o echipă foarte bună, cu mine, fără mine. Pot câștiga campionatul. Eu susțin de la început, le-am spus și băieților, că FCSB e favorită la titlu. Avem condițiile necesare.  

Anii trecuți FCSB era mai vulnerabilă, mai putea fi surprinsă. Anul ăsta e mai închegată. Cred că și faptul că s-au legat niște relații. Venirea noului staff a contribuit, nu zic că cel de anii trecuți nu era bun. Venirea lui Tomi (n.r. Neubert), Toni Petrea, chiar și  Pintilii, ajută foarte mult.

Îi voi urmări în continuare, e diferență de 6 ore față de Coreea, dar sigur voi face cumva. Sunt principalul lor fan. Am vorbit cu ei, aștept o medalie galbenă. Nu știu dacă se mai dau inele. Dacă nu o să-mi trimită vreun coleg, vin eu și îmi iau”, a spus Sergiu Buș pentru gsp.ro. 

Gigi Becali îl așteaptă pe Sergiu Buș înapoi 

Deși abia s-a transferat, Sergiu Buș a fost anunțat de Gigi Becali ca este așteptat înapoi în lotul lui Toni Petrea.  

Reclamă
Reclamă 4

"Chiar i-a transmis Gigi Becali că îl aşteaptă după ce câştigă câteva milioane acolo, îl aşteaptă înapoi la FCSB. E clar că Sergiu merita mai mult la FCSB, e incontestabil lucrul acesta", a dezvăluit agentul atacantului, Bogdan Apostu. 

Sergiu Buș a strâns 11 apariții pentru FCSB și a reușit să înscrie doar două goluri. Înaintea acestui sezon, el a mai fost dorit și de CFR Cluj și Legia Varșovia. 

 

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:01

„România e adversarul ideal!” Olandezii nu se tem de tricolorii lui Edi Iordănescu înainte de „optimile” EURO 2024!

14:42

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Argumentul dat de fostul mare atacant

14:22

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei e LIVE în AntenaPLAY! Kush Maini, pole position

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și