Închide meniul

FCSB e surclasată de CFR, chiar dacă are cei mai valoroși 3 jucători din Liga 1. Cum arată Top 10 al celor mai bine cotați fotbaliști din România

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 8:38

Reclamă
FCSB e surclasată de CFR, chiar dacă are cei mai valoroși 3 jucători din Liga 1. Cum arată Top 10 al celor mai bine cotați fotbaliști din România

FCSB e surclasată de CFR, chiar dacă are cei mai valoroși 3 jucători din Liga 1

Hepta

Florin Tănase este cel mai bine cotat jucător din Liga 1, cu o cotă de 5.5 milioane de euro, fiind urmat de alți doi colegi de la FCSB, Darius Olaru și Florinel Coman, ambii cu o cotă de 4 milioane de euro. Octavian Popescu este și el în Top 10, pe 6, fiind cotat la 1.9 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 10 jucători cel mai bine cotați din Liga 1

  • 1. Florin Tănase – 5.5 milioane de euro
  • 2. Darius Olaru – 4 milioane de euro
  • 3. Florinel Coman – 4 milioane de euro
  • 4. Andrei Burcă – 3.5 milioane de euro
  • 5. Cristian Manea – 2.7 milioane de euro
  • 6. Octavian Popescu – 1.9 milioane de euro
  • 7. Deian Sorescu – 1.9 milioane de euro
  • 8. Nicușor Bancu – 1.9 milioane de euro
  • 9. Alexandru Păun – 1.8 milioane de euro
  • 10. Elvir Koljic – 1.6 milioane de euro

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali: ”Dacă pleacă Tănase, îți mai permiți?”

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali, care speră să îl vândă pe căpitanul Florin Tănase în această iarnă. Fostul mare internațional este de părere că patronul FCSB trebuie să îi păstreze pe Constantin Budescu și Claudiu Keșeru dacă mutarea se va concretiza.

”Acum, dacă pleacă Tănase, îți mai permiți să plece Keșeru sau Budescu? Nu! Ai nevoie de cei doi, dar e decizia lui Gigi și vedem care e decizia finală. El trebuie s-o ia, dar ai nevoie, dacă vrei să te lupți pentru campionat, ai nevoie de lideri în echipă”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Florin Tănase ar putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai sunt decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului. Golgheterul roș-albaștrilor ar urma să încaseze 960.000 de euro pe sezon.

De cealaltă parte, Constantin Budescu și Claudiu Keșeru sunt pe lista neagră a lui Gigi Becali, care nu mai are de gând să le plătească salariile uriașe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și