Închide meniul

FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României. A informat FRF că nu poate juca partida cu Voluntari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 17:52

FCSB, eliminată la „masa verde din Cupa României. A informat FRF că nu poate juca partida cu Voluntari

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României

FCSB a informat Federația Română de Fotbal că nu se va putea prezenta la meciul din Cupa României, cu FC Voluntari. Conform regulamentului, echipa lui Edi Iordănescu va fi eliminată la „masa verde”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform regulamentului, partidele din Cupa României nu se pot reprograma. În acest context, FCSB va fi eliminată la „masa verde”.

În weekend, echipa lui Edi Iordănescu și-a amânat și meciul cu Farul Constanța din Liga 1.

FCSB are probleme grave de lot

Vicecampioana FCSB a ajuns un adevărat focar de COVID. Pe lângă jucătorii de la prima echipă, FCSB are probleme și la nivelul academiei, mai mulți juniori fiind depistați pozitiv.

Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt fotbaliștii de la FCSB depistați cu COVID-19.

Reclamă

Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt fotbaliștii accidentați de la FCSB.

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a anunțat Mihai Stoica, vineri, pe Facebook.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și