Închide meniul

FCSB, făcută praf după ce a ajuns la 8 puncte în spatele rivalei CFR Cluj: „E un an ratat! Campionatul s-a dus şi n-au ajuns nici în fazele superioare ale Cupei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 19:16

FCSB, făcută praf după ce a ajuns la 8 puncte în spatele rivalei CFR Cluj: „E un an ratat! Campionatul s-a dus şi n-au ajuns nici în fazele superioare ale Cupei!

FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB se află la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Helmut Duckadam este de părere că echipa lui Toni Petrea are un „an ratat”. „Eroul de la Sevilla” a explicat că a crezut în gruparea roş-albastră, însă şansele la titlu s-au risipit după eşecul cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB continuă perioada de secetă. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai câştigat titlul de 7 ani, iar Helmut Duckadam a explicat care este marea diferenţă între vicecampioană şi campioana CFR Cluj.

FCSB, făcută praf de Helmut Duckadam

”Nu ştiu dacă sezonul e neapărat ratat. Dacă o luăm din punct de vedere al performanţei, sigur e un an ratat. N-au ajuns nici în fazele superioare ale Cupei României, campionatul s-a dus. Poate că pe plan financiar au avut un an destul de bun.

(n.r. FCSB mai poate câştiga campionatul?) Anul acesta, nu. Am avut speranţe la un moment dat, după ultimele două jocuri, înaintea meciului cu Craiova că s-ar putea să revină. Am văzut o altă atitudine, dar… au avut şi puţin ghinion cu Craiova, trebuie să recunoastem. Cred că CFR-ul are maturitatea şi experienţa de a scoate un punct care practic va fi şi mai decisv pentru campionat”, este de părere Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam îl aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu

Helmut Duckadam trage un semnal de alarmă în privinţa lui Octavian Popescu, noul star de la FCSB de doar 19 ani. „Eroul de la Sevilla” este de părere că tânărul fotbalist trebuie să joace titular la echipa naţională pentru a demonstra că este un lider.

Reclamă

Helmut Duckadam îl laudă pe Octavian Popescu, însă crede că acesta mai are multe de demonstrat. Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Octavian Popescu a marcat în acest sezon 8 goluri şi a reuşit 3 pase decisive pentru FCSB, în toate competiţiile.

”Ca să ajungi lider la naţională, trebuie să ai nişte jocuri. Prima dată trebuie să joace la naţională ca să poată să ajungă un lider. A avut evoluţii bune, dar din pacăte nu a fost acea constanţă de care toată lumea vorbeşte. E un fotbalist talentat cum au fost foarte mulţi. Cred că în primul rând de el depinde ce va fi în viitor. Au fost mulţi fotbalişti talentaţi care au fost lăudaţi, dar din păcate s-au pierdut pe parcurs”, a transmis Helmut Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și