Închide meniul

FCSB – FC Botoşani 2-1. Toni Petrea a dat detalii despre accidentarea lui Moruţan: "Sper să nu fie grav!" Răspuns pentru Dică şi ce sfat i-a dat lui Octavian Popescu: "I-a reuşit!"

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 20:55

Reclamă
FCSB – FC Botoşani 2-1. Toni Petrea a dat detalii despre accidentarea lui Moruţan: "Sper să nu fie grav!" Răspuns pentru Dică şi ce sfat i-a dat lui Octavian Popescu: "I-a reuşit!"

Toni Petrea, despre Gigi Becali

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

La finalul partidei cu FC Botoşani, Toni Petrea a vorbit despre accidentarea lui Olimpiu Moruţan. Antrenorul FCSB se teme să nu îl piardă şi pe Moruţan, în contextul în care Florinel Coman şi Darius Olaru sunt accidentaţi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Moruțan are o lovitură la spate, din prima repriză. A încercat să mai joace, dar atât a mai putut. Mâine vom vedea ce se întâmplă. Sper să nu fie grav. Am devenit cam ghinioniști din acest punct de vedere, să vedem cum spargem asta. Ne împuținăm, iar lotul nostru nu e foarte numeros. Nu prea să îmi fac planuri, poate nu ne ies. Noi vrem să recuperăm jucătorii, asta e cel mai important", a spus Toni Petrea, după FCSB – Botoşani 2-1. 

Toni Petrea i-a răspuns şi lui Nicolae Dică, după ce secundul naţionalei a spus că Florinel Coman era accidentat înainte să ajungă la naţională. Coman s-a accidentat în minutul 10 al partidei cu Macedonia. 

"Cum adică, nu înţeleg? Eu nu ştiu nimic de aşa ceva, dacă avea dureri înainte sau le-a simţit acolo. Trebuia să observe chestia asta. La noi nu s-a pus problema să aibă vreo problemă medicală", a  fost răspunsul lui Toni Petrea. 

FCSB – FC Botoşani 2-1 | Ce i-a transmis Toni Petrea lui Octavian Popescu

Antrenorul FCSB a avut şi el o contribuţie la golul extraterestru al lui Octavian Popescu. Acesta a dezvăluit ce conversaţie a avut cu tânărul său elev. 

Reclamă
Reclamă

"Foarte frumos golul lui Octavian Popescu. Înseamnă foarte mult pentru un jucător tânăr. Am vorbit cu el și i-am explicat, i-am mai transmis câteva idei, nu are curajul suficient să finalizeze. Astăzi i-a reușit execuția. La Panțîru nu a fost neapărat inspirație, am fost forțați de împrejurări. Mă bucur că jucătorii au intrat foarte bine. Sunt nemulţumit că am primit golul. Jocul nostru a fost destul de bun. În repriza a doua am pus mai multă presiune pe adversar. FC Botoşani a dat o replică destul de bună. Poate pune probleme în continuare. Noi trebuie să ne gândim pas cu pas. Vrem să refacem jucătorii şi să îi recuperăm pe cei accidentaţi", a mai spus Toni Petrea. 

FCSB – Botoşani 2-1. Pap le-a "păpat" meciul! Octavian Popescu, gol mondial. Panţîru, reuşită a la Inzaghi. Echipa lui Petrea rămâne lider

FCSB a debutat cu dreptul în play-off. Presaţi de victoria rivalei CFR Cluj, roş-albaştrii au câştigat la limită meciul cu FC Botoşani, scor 2-1. Ashkovski a deschis scorul în prima repriză, după o fază antologică. Atacantul moldovenilor l-a executat pe Straton după o cursă de 60 de metri.

Reclamă

Replica FCSB-ului a venit în repriza secundă. Octavian Popescu le-a răspuns contestatarilor cu o execuţie de milioane, iar Panţîru a adus victoria cu un gol a la Filippo Inzaghi.

În urma acestui rezultat, FCSB este din nou lider în Liga 1, cu 36 de puncte, la un punct de rivala CFR Cluj şi la şase de Universitatea Craiova. În următoarea etapă, formaţia lui Toni Petrea are meci cu Academica Clinceni.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și