Închide meniul

FCSB – FC Botoşani | Octavian Popescu, execuţie extraterestră la Giurgiu! Pap a rămas fără replică după reuşita de milioane a "perlei" lui Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 19:47

FCSB – FC Botoşani | Octavian Popescu, execuţie extraterestră la Giurgiu! Pap a rămas fără replică după reuşita de milioane a "perlei" lui Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu, execuţie extraterestră în FCSB - FC Botoşani

Criticat în ultima perioadă pentru randamentul scăzut, Octavian Popescu le-a oferit un răspuns pe măsură contestatarilor. "Perla" lui Gigi Becali a reuşit un gol de milioane. Tânărul fotbalist a avut o execuţie extraterestră de la 18 metri şi a restabilit egalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat pe site-urile de specialitate la 700.000 de euro, Octavian Popescu a bifat în actualul sezon 27 de apariţii, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere 7 pase decisive. 

Gigi Becali a plătit 190.000 de euro în schimbul "perlei" sale, căreia i-a pus o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro.

FCSB a făcut doar două schimbări la pauza meciului cu Botoşani! 

După reuşita lui Popescu, Gigi Becali a trecut de la agonie la extaz. În prima repriză, defensiva roş-albaştrilor a gafat, astfel că FCSB a făcut doar două schimbări la pauză. 

Reclamă

Toni Petrea i-a scos din teren pe Istrate şi Oaidă şi i-a băgat în teren pe Ovidiu Perianu şi pe Ionuţ Vînă. Botoşani a condus la pauză cu 1-0, după golul fantastic marcat de Ashkovski. 

Recordul absolut în fotbalul mondial a fost atins la Supercupa României. FCSB a făcut 5 schimbări la pauză partidei cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu a ieşit la rampă în FCSB - FC Botoşani
  • Gol mondial al perlei lui "Becali"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și