Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Claudiu Keșeru, replică după atacurile lui Gigi Becali: ”Toată lumea îl știe! Aș avea multe de spus, dar tăcerea e de aur!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 februarie 2022, 22:40

Reclamă
FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Claudiu Keșeru, replică după atacurile lui Gigi Becali: ”Toată lumea îl știe! Aș avea multe de spus, dar tăcerea e de aur!”

Claudiu Keșeru vrea să facă pace cu Gigi Becali

Profimedia

Claudiu Keșeru, replică după atacurile lui Gigi Becali

”Sunt puțin contrariat. Am făcut o primă repriză bună. Tranșam meciul dacă marcam în prima repriză. Am forțat puțin haotic. De ceva vreme mă simt ok. Jocul m-a pus în valoare. Nu îmi e frică de responsabilități. Eu nu am ce să reproșez legat de arbitraj. Aș avea mai multe de spus, dar prefer să tac. Tăcerea e de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vreau să fac un caz personal. Eu îmi văd de treaba mea. Știam la ce mă înham și îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Toată lumea îl știe pe nenea Gigi. Nu vreau să comentez. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la final. E o cursă de durată în care se vor vedea nervii”, a declarat Claudiu Keșeru la finalul meciului. 

Andrei Vlad, prima reacție după gafa de pe Arena Națională

FCSB a făcut un pas greșit în lupta pentru titlu. A remizat cu FC U Craiova 1948, scor 2-2, în etapa a 24-a a Ligii 1. Claudiu Keșeru a smuls in extremis un punct, în prelungiri. A marcat din penalty.

O senzație mai puțin plăcută pentru că nu am câștigat. Trebuie să trecem repede peste acest semi-eșec. Dacă ne uităm în totalitate la ce s-a întâmplat pe teren trebuie să fim puțin triști. Portarul lor a fost omul meciului, noi meritam să câștigăm dacă eram mai atenți.

Da, clar puteam să fac mai mult. Nu știu dacă a fost o execuție atât de bună. Nu am ce să fac, trebuie să corectez cât mai repede și să nu se întâmple. Cred că am fost puțin lent și o fracțiune de secundă, cât m-am uitat în careu, nu am mai ajuns.

Reclamă

Am urmărit meciul aseară și era o oportunitate bună se ne apropiem. Măcar am rămas la același număr de puncte. Cred că cu o mentalitate în play-off vor reuși să ne apropiem cât mai repede de primul loc„, a declarat Andrei Vlad, cel care a gafat la golul marcat de Baeten din lovitură liberă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și