Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Gigi Becali s-a amuzat de schimbările pe care chiar el le-a făcut! ”Pe el o să-l penalizez. Nu ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 8:22

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Gigi Becali s-a amuzat de schimbările pe care chiar el le-a făcut! ”Pe el o să-l penalizez. Nu ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii?”

Gigi Becali, declaraţii războinice înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Gigi Becali vrea ca FCSB - CFR Cluj | Hepta

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus râzând că îl va penaliza pe Mihai Pintilii pentru schimbările pe care a lăsat să se înțeleagă că le-a efectuat chiar el. Roș-albaștrii au ajuns să evolueze cu trei vârfuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă nu e antrenorul… se vede. Nu ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii? La un moment dat, aveam 3 atacanți, 3 de număr 9. El a făcut schimbările, pe el o să-l penalizez. De ce să fiu supărat? Când nu joacă echipa sunt supărat”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat primul jucător care e OUT după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2

Valentin Crețu e OUT de la FCSB! Fundașul dreapta a greșit la primul gol al lui FC U Craiova 1948, iar Gigi Becali susține că va căuta un fundaș dreapta, în locul lui Crețu.

”Crețu iar ne-a curățat. Vreau să găsim un fundaș dreapta. Am vorbit cu Meme să căutăm un fundaș. Ne-am dat două autogoluri, Crețu a dat un autogol și Vlad a dat un autogol”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Valentin Crețu a disputat 25 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile, reușind să își treacă în cont două pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali, optimist după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2

Gigi Becali nu și-a pierdut speranța nici măcar după FCSB – FC U Craiova 1948, scor 2-2, meci din etapa a 24-a a Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor este sigur că echipa lui va reuși să oprească hegemonia lui CFR Cluj și să câștige titlul. Visează cu ochii deschiși să audă din nou imnul UEFA Champions League.

„Voi vreți de la Tavi Popescu să dea pase, gol, și portarul advers să îi dea mingile. El nu a pierdut nicio minge, nicio minge. Cum adică nu e în joc? Nu pot să treacă toate mingile pe la el. A dat 3 pase de gol azi. Eu nu-l vând pe Tavi Popescu, nu mă interesează ofertele. Nu va fi vândut pentru că echipa asta, anul viitor, va trage în optimi de Liga Campionilor„, a declarat Gigi Becali.

Mai este un fotbalist care îl face pe finanțatorul roș-albaștrilor să exulte. E vorba de Malcom Edjouma, mijlocașul transferat de la FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă spun că o să tragem optimile Champions League, anul ăsta. Eu așa zic, că luăm titlul. Se rezolvă problemele noastre cu Edjouma. Va lumina jocul și va da o singuranță echipei. Avem jucători talentați, dar e ceva haotic„, a mai spus patronul lui FCSB.

Patronul lui FCSB a plătit 330.000 de euro pentru Edjouma, dar era dispus să îi achite lui Valeriu Iftime chiar și de trei ori mai mult. Nu s-a uitat la bani nici când a negociat cu jucătorul. I-a oferit un salariu uriaș, de 14.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și