Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Mihai Pintilii, avertisment după erorile din apărare: „Suntem cu toții vinovați!”. Mesaj pentru Vali Crețu: „Trebuia să fie un exemplu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2022, 22:40

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Mihai Pintilii, avertisment după erorile din apărare: „Suntem cu toții vinovați!. Mesaj pentru Vali Crețu: „Trebuia să fie un exemplu!

Mihai Pintilii a avut o primă reacție după FCSB - FC U Craiova 1948 2-2

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Pintilii a avut o reacție categorică la finalul remizei de pe Arena Națională. Este convins că ratările uriașe semnate de jucătorii săi au contat decisiv. Dacă portarul oaspeților a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului, Andrei Vlad a gafat grav la golul de 2-1 al alb-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii, prima reacție după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2

Dezamăgit pentru că am avut o șansă. După aspectul jocului, am avut ocazii clare, dar când nu marchezi e foarte greu. Ei au obținut un rezultat bun. Dar când ai 4 ocazii mari și nu marchezi… o echipă mare trebuie să o facă din jumătate de ocazie. Ne-am bucurat că am luat un punct, până la urmă. Sunt dezamăgit, îmi pare rău de băieți. La final, tot la 8 puncte suntem de CFR Cluj.

Se întâmplă, nu pot să-l critic eu pe Andrei Vlad. Suntem vinovați cu toții, suntem o echipă și trebuie să ne asumăm. Mai sunt 7 sau 6 etape, se vor mai pierde puncte. Dar era o șansă importantă pentru că au jucat înaintea noastră, au pus presiune pe noi că au făcut egal la Craiova. Se pare că a fost și pentru noi„, a declarat Mihai Pintilii după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2.

Tehnicianul lui FCSB a vorbit și despre eroarea făcută de Valentin Crețu la reușita lui Claudiu Bălan.

La experiența lui nu trebuia să facă greșeala de la primul gol, dar se întâmplă. Are experiență și trebuie să fie un exemplu pentru jucătorii tineri„, a spus antrenorul secund al roș-albaștrilor.

Reclamă

Mihai Pintilii va fi „principal”, cel mai probabil, și la următorul duel al vicecampioanei.

Ne pare rău că nu a fost lângă noi, dar am ținut legătura, am vorbit la telefon. Eu tot aici o să fiu, o să-mi fac treaba până va veni Toni Petrea„, a mai declarat Pintilii.

În Liga 1 urmează o etapă intermediară. FCSB are duel pe terenul ultimei clasate, Academica Clinceni. Meciul este programat miercuri, de la ora 19:55, și va putea fi urmărit pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – FC U Craiova 1948 2-2
  • Ce a declarat Mihai Pintilii la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și