Închide meniul

FCSB, gata de debutul în noul sezon competiţional! Cum arată lotul roş-albaştrilor şi ce jucători ar putea rămâne la echipă

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 august 2020, 20:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

FCSB, gata de debutul în noul sezon competiţional! Cum arată lotul roş-albaştrilor şi ce jucători ar putea rămâne la echipă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea şi Thomas Neubert fac parte din noul staff de la FCSB

Conform site-ului oficial al clubului, în acest moment Toni Petrea, Thomas Neubert şi Mihai Pintilii, trio-ul care conduce FCSB, se va putea baza pe 27 de jucători, la începutul acestui sezon. Acestora li s-ar putea adăuga încă 6, care nu sunt prezentaţi pe site-ul oficial al echipei, dar au revenit la FCSB după ce au fost împrumutaţi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă Becali nu va mai decide să împrumute şi alţi jucători, noul staff ar putea avea la dispoziţie 33 de fotbalişti. Cel mai probabil, o parte dintre juniori vor juca însă la echipa a doua şi se va apela la ei dacă va fi nevoie. În sezonul precedent, FCSB a folosit nu mai puţin de 43 de jucători, în toate meciurile.

FCSB va debuta cu Astra în noul sezon competiţional

Noul campionat va începe în acest weekend. FCSB va debuta în noul sezon de Liga 1, sâmbătă, de la ora 21:00, pe terenul celor de la Astra. Joi, 27 august, echipa lui Gigi Becali va juca în primul tur preliminar din Europa League.

În acest moment, în lotul FCSB se află un singur jucător străin, care este însă accidentat. Este vorba despre Aristeidis Soiledis. Patronul roş-albaştrilor a anunţat însă că vrea o echipă formată doar din români, iar acest lucru se poate întâmpla în viitorul apropiat.

Lotul FCSB, înainte de startul sezonului, conform site-ului oficial

Portari FCSB

Reclamă

Fundaşi FCSB

Mijlocaşi FCSB

Atacanţi FCSB

Reclamă 4 / 0/3
  • Florinel Coman
  • Sergiu Buş
  • Florin Tănase
  • Adrian Petre
  • Alexandru Buziuc
  • Cristian Dumitru
  • Dennis Man

Alţi 6 jucători ar putea face parte din lotul FCSB

Pe lângă cei prezentaţi mai sus, mai sunt încă 6 jucători care ar putea să facă parte din lotul FCSB, dar nu sunt prezenţi pe site-ul oficial.

  • Ştefan Târnovanu
  • Gabriel Simion 
  • Ovidiu Horşia
  • Robert Ion
  • Adrian Şut
  • Sorin Şerban

Dintre aceştia, mai mult ca sigur, Gabriel Simion şi portarul, Ştefan Târnovanu, vor fi în lotul FCSB pentru sezonul următor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ceilalţi patru.

Totuşi, staff-ul FCSB nu se va putea baza în primul meci pe Simion, Niga, Udrea şi Pantea, care au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, dar nici pe accidentaţii Filip, Nedelcu şi Soiledis.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și