Închide meniul

FCSB, gata de lupta cea mare! Bogdan Vintilă: "Suntem într-un moment foarte bun"

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 12:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

FCSB, gata de lupta cea mare! Bogdan Vintilă: "Suntem într-un moment foarte bun"

captura video

Bogdan Vintilă a vorbit despre derby-ul cu CFR Cluj

  • Bogdan Vintilă este mulțumit de cum s-au pregătit jucătorii săi
  • Antrenorul a prefațat derby-ul cu CFR Cluj
  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00

Vintilă a avut trei luni la dispoziție pentru a pregăti duelul din Gruia, care ar putea-o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt nerăbdator și eu să înceapă campionatul pentru că această pauză atipică ne-a pus într-o situație în care a trebuit să ne descurcăm și să improvizăm anumite metode de pregătire pentru a-i aduce pe jucători în formă la data începerii campionatului.

Singurul minus din această perioadă a fost că nu am avut mai multe jocuri amicale pentru a da ritm băieților", a declarat Bogdan Vintilă la conferința de presă dinaintea derby-ului cu CFR. 

Reclamă

Bogdan Vintilă: "Suntem foarte bine"

FCSB a fost învinsă în amicalele post-pandemie de Voluntari și Clinceni, dar Vintilă susține că echipa sa este pregătită pentru șocul de la Cluj. 

"Eu am observat că jucătorii au venit cu o poftă incredibilă de a juca fotbal, am avut o perioadă de pregătire, de încărcare din punct de vedere fizic și consider că în momentul acesta sunt pregătiți și din punct de vedere mental. 

Reclamă

Din punct de vedere fizic, vom vedea la ora jocului, pentru că ar fi greșit din partea mea să mă hazardez și să fac anumite supoziții că suntem foarte bine. Suntem într-un moment foarte bun, cu jucători care au poftă să joace fotbal", a mai spus Vintilă. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu