Închide meniul

FCSB – Gaz Metan 1-0 | Andrei Miron îi duce lipsa lui Dennis Man! "Era golgheterul echipei" Ce a spus despre absenţa lui Coman

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2021, 19:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

FCSB – Gaz Metan 1-0 | Andrei Miron îi duce lipsa lui Dennis Man! "Era golgheterul echipei" Ce a spus despre absenţa lui Coman

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Miron îi duce lipsa lui Dennis Man

Andrei Miron a fost titular şi a bifat toate cele 90 de minute în meciul lui FCSB cu Gaz Metan. El a recunoscut că îi duce lipsa lui Dennis Man, fotbalist care s-a transferat la Parma şi a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. După plecarea lui Man, FCSB are doar 7 goluri în 8 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Miron: "Ne lipseşte Man! Era golgheterul echipei"

"Este o victorie muncită. Nu am jucat cum o făceam de obicei. Adversarul ne-a pus probleme. A avut ocazii, dar am reuşit să marcăm. Nu am fost concentraţi. Sper să nu se mai întâmple. Nu e o problemă. Mai sunt şi meciuri de genul ăsta. Gaz Metan este o echipă bună.

Am căzut, iar Butean m-a tăiat cu gheata (n.r. Miron a fost călcat pe mână). E fotbal, se întâmplă.

Nu am mai marcat atât de mult, dar eu mă bucur că nu am mai primit gol în ultimele trei etape. O să revină şi Coman (n.r. a fost suspendat). Ne lipseşte Man. Era golgheterul echipei. Dar o să jucăm toate meciurile la victorie" a spus Miron la finalul meciului, la Digi Sport. 

FCSB – Gaz Metan 1-0. Victorie dramatică! Florin Tănase a marcat în minutul 90+2

Duelul de pe Arena Naţională s-a terminat 1-0. Florin Tănase a marcat singurul gol în al doilea minut al prelungirilor. A fost prima minge trimisă pe spaţiul porţii de gazdele de pe Arena Naţională.

Reclamă

FCSB a revenit pe primul loc după 1-0 cu Gaz Metan. Are 57 de puncte, la fel ca CFR Cluj, pe care o depăşeşte prin golaverajul mai bun.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și