Închide meniul

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Roş-albaştrii s-au revanşat în faţa fanilor! Octavian Popescu a reuşit o „bijuterie” de gol

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2021, 23:55

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Roş-albaştrii s-au revanşat în faţa fanilor! Octavian Popescu a reuşit o „bijuterie de gol

FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Au marcat: Florin Tănase ’12 (p), Octavian Popescu ’79 / Matricardi ’24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 12, Vâlceanu l-a faultat în careu pe Cordea şi arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalty. Florin Tănase transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

În minutul 24, Deaconu a executat un corner de pe stânga, Irobiso a deviat mingea cu capul şi Matricardi a marcat din apropierea porţii, tot cu capul.

În minutul 79, Octavian Popescu a marcat cu un şut de la 20 de metri, din poziţie centrală.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 4 în clasament, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 11. Etapa următoare, roş-albaştrii au derby cu Rapid.

Reclamă

FCSB – Gaz Metan 2-1

Min. 90: Fluier final pe Arena Naţională. FCSB s-a impus la limită, scor 2-1.

Min. 79: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a readus echipa lui Dinu Todoran în avantaj cu un şut din afara careului!

Min. 75: Ocazie FCSB! Ovidiu Popescu este aproape să marcheze, însă trimite mingea pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 72: Ocazie FCSB! Vali Creţu a fost aproape de gol, însă Vâlceanu a avut o nouă paradă de senzaţie.

Min. 46: A început repriza secundă! La pauză, în tabăra FCSB-ului au fost făcute trei schimbări.

Darius Olaru, Ianis Stoica şi Valentin Creţu au intrat pe teren, iar Olimpiu Moruţan, Ivan Mamut şi Denis Haruţ au fost schimbaţi.

Min 45: Pauză pe Arena Naţională, scor 1-1!

Min. 39: Ocazie Gaz Metan! Iancu a avut un şut periculos, dar Andrei Vlad şi-a salvat din nou echipa.

Min. 36: Ocazie uriaşă FCSB! Căpitanul Florin Tănase a lovit bara transversală.

Min. 30: Ocazie FCSB! Vinicius a fost aproape de gol, însă a trimis peste poartă.

Reclamă

Min. 24: GOOOL Gaz Metan! Fundaşul Matricardi a adus egalarea tot cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ronaldo Deaconu.

Min 12: GOOOL FCSB! Florin Tănase a deschis scorul din lovitură de la 11 metri!

Min 9: Cordea a fost faultat în careu! Penalty pentru FCSB!

Min. 6: Ocazie uriaşă FCSB! Mamut a fost aproape de deschiderea scorului cu o lovitură de cap, însă Vâlceanu a avut o paradă de senzaţie!

Min. 1: A început meciul!

Roş-albaştrii vor să îşi ia revanşa în faţa fanilor după eliminarea ruşinoasă din Conference League şi remiza cu UTA, scor 1-1. Echipa lui Dinu Todoran are un singur succes în campionat, scor 4-1 cu Universitatea Craiova.

De partea cealaltă, Gaz Metan a înregistrat o victorie, o înfrângere şi un egal în cele trei partide disputate până acum.

Fanii lui FCSB au mers în cantonament peste jucători înaintea meciului cu Gaz Metan

Peste 20 de fani ai FCSB au mers ieri seara la baza de antrenament de la Berceni. Ei au intrat fără fulare, steaguri sau alte obiecte cu însemnele clubului.

Alături de fani, la discuţii au mai asistat Claudiu Răducanu şi Adrian Neaga. Şi selecţionerul Mirel Rădoi a fost invitat, potrivit prosport.ro, dar acesta nu a putut fi prezent. La plecare, suporterii din „Peluza Nord” au declarat că au vrut să-i încurajeze pe jucătorii lui Dinu Todoran şi să le transmită ce înseamnă să porţi tricoul lui FCSB.

„Trebuia să le arătăm ce înseamnă să fii campion. Să înțeleagă ce înseamnă să îmbraci tricoul Stelei (n.r. FCSB)! Ni s-a spus că o să ne demonstreze de acum încolo atitudine și sperăm să fie ok. Noi facem spectacol, iar ei trebuie să ne arate că merită asta”, a transmis liderul galeriei Gheorghe Mustaţă.

Recomandări
  • FCSB – Gaz Metan 2-1
  • Octavian Popescu a reuşit o „bijuterie” de gol

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și