Închide meniul

FCSB, ghinion fără sfârșit! După Olaru și Miron, încă un titular s-a "rupt" înainte de meciurile decisive din play-off

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2021, 16:01

FCSB, ghinion fără sfârșit! După Olaru și Miron, încă un titular s-a "rupt" înainte de meciurile decisive din play-off

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Un titular de la FCSB s-a accidentat

Iulian Cristea a acuzat dureri după meciul cu Sepsi din ultima etapă a sezonului regulat, încheiat 1-1, scrie Pro Sport. Fundașul lui FCSB are probleme la gleznă. Cristea a jucat toate cele 90 de minute împotriva lui Sepsi, iar medicii speră ca acesta să refacă până la primul meci din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea s-a accidentat înainte de startul play-off-ului

Iulian Cristea n-a fost inclus de Toni Petrea în lotul FCSB-ului pentru Supercupa cu CFR Cluj. Staff-ul Medical al roș-albaștrilor n-a vrut să riște o accidentare mai gravă.

Iulian Cristea a prins 27 de partide în acest sezon de Liga 1 și, surprinzător, a înscris 4 goluri. El se află la FCSB din februarie 2019, când Gigi Becali l-a luat de la Gaz Metan pentru 150.000 de euro. Potrivit Transfermakt, Cristea valorează acum 1,4 milioane de euro. 

Andrei Miron și Darius Olaru s-au accidentat și ei în meciul cu Sepsi. Cei doi vor lipsi de pe teren cel puțin o lună.

Și Florinel Coman este pe lista indisponibililor. "Perla" lui Gigi Becali s-a "rupt" la echipa națională, în meciul cu Macedonia de Nord. Fostul golgheter al roș-albaștrilor nu va putea fi recuperat până la finalul sezonului. 

Reclamă

Programul din play-off pentru FCSB

FCSB a câștigat în premieră sezonul regulat și visează la primul titlu după 6 ani. În prima etapă din play-off, echipa lui Toni Petrea joacă cu FC Botoșani, teoretic teren propriu (chiar dacă partida are loc la Giurgiu). Duelul este programat duminică, 18 aprilie, de la ora 21. 

* – au beneficiat de rotunjire

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și