Închide meniul

FCSB i-a dat insomnii lui Dan Petrescu: "Nu am dormit prea bine!" Anunţ înaintea derby-ului cu Craiova: "Joacă marţi cu o echipă obosită"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 20:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

FCSB i-a dat insomnii lui Dan Petrescu: "Nu am dormit prea bine!" Anunţ înaintea derby-ului cu Craiova: "Joacă marţi cu o echipă obosită"

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj are un avans de 10 puncte faţă de FCSB şi 7 faţă de Craiova. Pe FCSB, CFR Cluj a învins-o cu 1-0. Cu Craiova, echipă ce visează şi ea la titlu, ardelenii vor juca etapa viitoare. Oltenii mai au până atunci restanţa cu Botoşani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ştim că cei de la Craiova joacă marți cu o echipă obosită a Botoșaniului, care va avea un drum lung până la Craiova. Posibil să ia alte 3 puncte, apoi vor veni la noi să-și joace șansa ca să câștige. Va trebui să avem mare grijă. Trebuie să ne odihnim un pic, apoi vom pregăti meciul următor​. Campionatul se joacă, încă nu s-a terminat, se va juca până în ultima etapă", a spus Dan Petrescu. 

Dan Petrescu: "După meciul cu FCSB nu am dormit prea bine"

Antrenorul campioanei a recunoscut că meciul cu FCSB, câştigat cu 1-0, i-a provocat insomnii după ce l-a pierdut pe Arlauskis. Petrescu a fost nevoit cu Botoşani să îl titularizeze pe Hindrich, un puşti de numai 17 ani.

"După meciul cu FCSB, n-am putut să dorm, am știut că Arlauskis nu va putea juca. Aveam de ales între Grzegorz Sandomierski și Hindrich. El a scos mingea când trebuia s-o scoată, puteau face 2-1 și să avem probleme", a mai spus Dan Petrescu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și