Închide meniul

FCSB îşi pregăteşte revenirea în Ghencea! O nouă cerere oficială către CSA. Meciul pe care ar putea să îl joace pe stadionul Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 10:39

FCSB îşi pregăteşte revenirea în Ghencea! O nouă cerere oficială către CSA. Meciul pe care ar putea să îl joace pe stadionul Steaua

FCSB îşi pregăteşte revenirea în Ghencea

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Mihai Stoica a anunţat că Valeriu Argăseală le va face o solicitare celor de la CSA pentru ca FCSB – Academica Clinceni, meci din etapa a 10-a a Ligii 1, să se dispute pe „bijuteria” din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îşi pregăteşte revenirea în Ghencea

Noi am făcut o adresă şi am primit un răspuns foarte alambicat în care ni se explica că există o comisie care va verifica dacă există date. Prioritate au echipele clubului Armatei pe stadionul din Ghencea.

Chiar aseară am vorbit cu Valeriu Argăseală şi l-am rugat să trimită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei în care să specificăm foarte clar că discutăm punctual de meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va desfăşura în weekendul 25-26 septembrie, weekend în care echipa Armatei joacă la Braşov. Deci nu ar fi o problemă din punctul acesta de vedere, deci stadionul va fi disponibil.

Luni vom trimite această adresă, iar eu aştept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei. Cred că, lăsând la o parte orice discuţii, un stadion în care s-au investit sume considerabile din bugetul statului, trebuie undeva să producă bani, iar dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfăşoare şi alte meciuri în afară de cele ale echipei Armatei, care sunt tot beneficiari de sume consistente de la bugetul de stat„, a declarat Mihai Stoica pe pagina de Facebook a lui FCSB.

CSA Steaua i-a răspuns lui Gigi Becali

FCSB a făcut cerere oficială să fie lăsată să joace în Ghencea meciurile de pe teren propriu. CSA a venit cu răspunsul la solicitarea lui Gigi Becali.

Reclamă

„Militarii” au stabilit că orice club poate juca în Ghencea, inclusiv FCSB, după analizarea fiecărei situații în parte. Există însă și o excepție. Prioritatea au meciurile CSA-ului, fie că vorbim despre echipa de fotbal sau despre alte discipline.

Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu„, a anunțat Ștefan Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și