Închide meniul

FCSB – Mioveni 3-0 | Mihai Stoica iese la contraatac: „Numai lamentări prin studiouri”. Ce reclamă oficialul vicecampioanei

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 11:59

FCSB – Mioveni 3-0 | Mihai Stoica iese la contraatac: „Numai lamentări prin studiouri. Ce reclamă oficialul vicecampioanei

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica

FOTO:Remus Badea/SPORT PICTURES

  • Mihai Stoica iese la contraatac
  • Ce reclamă oficialul vicecampioanei

A fost scandal după FCSB – Mioveni 3-0. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a dat de pământ cu arbitrul Marcel Bârsan şi a ameninţat că retrage echipa din campionat. Şi jucătorii au reclamat maniera brigăzii de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica iese la contraatac

Mai mult, Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu le-au dat dreptate argeşenilor. Aceştia reclamă faptul că Buziuc a fost eliminat uşor, după un prim cartonaş galben acordat gratuit, dar şi faza penalty-ului din care s-a marcat pentru 1-0 şi faza golului de 2-0, pornită dintr-o poziţie de ofsaid la Claudiu Keşeru.

Enervat de comentarii, Mihai Stoica a ieşit la rampă. A reacționat dur pe o reţea de socializare după discuțiile generate de arbitrajul din meciul. Mihai Stoica reclamă, la rândul său, un penalty neacordat la scorul de 0-0.

Reclamă

„Ce distracție prin studiouri, ce lamentări, ce echidistanță prezintă marii specialiști… Cam puține comentarii despre faza din prima repriză, când Olaru este busculat în careul Mioveniului. Marii specialiști ar trebui să explice că pe un astfel de teren e foarte periculos să faci alunecare în propriul careu pentru că arbitrul se poate înșela.

Când Bîrsan dicta penalty în meciul cu Craiova împotriva noastră la un atac regulamentar al lui Andrei Vlad și nu vedea faultul asupra lui Dennis Man din careul lor – deși șortul se lungise – nu mai erau atât de contrariați marii specialiști.

Reclamă

Nici când CFR bătea 1-0 la Mioveni dintr-un ofsaid kilometric. Că deh, se mai întămplă. Ura emanată în studiouri generează o mai mare simpatie în rândurile milioanelor de suporteri steliști. Asta nu înțeleg marii specialiști”, a scris Mihai Stoica pe facebook.

Faza incriminată de Mihai Stoica

Mihai Stoica este nemulţumit că echipa sa nu a primit un penalty în miutul 9. Atunci, Olaru a urmărit o minge în careul argeșenilor, care a fost respinsă în ultima clipă de Adrian Scarlatache. Până ca fundașul să trimită mingea în afara terenului, portarul Iustin Popescu a intrat prin alunecare și l-a lovit pe Olaru. Olaru se lovește de Scarlatache și, fiind lovit și la picioare, cade, dar Marcel Bîrsan a lăsat jocul să curgă.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: "L-am avut în curte, este incredibil!"
Liga 1 • 13 apr., 8:42
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”
FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman
Liga 1 • 12 apr., 20:16
FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Va străluci! Un jucător mai bun nu putem găsi”