Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

FCSB nu are nevoie de magie pentru a lua titlul! Secretul succesului se află la Gigi Becali! Ce trebuie să facă patronul roș-albaștrilor pentru a avea performanță

Reclamă

Publicat: 6 august 2021, 14:33

FCSB nu are nevoie de magie pentru a lua titlul! Secretul succesului se află la Gigi Becali! Ce trebuie să facă patronul roș-albaștrilor pentru a avea performanță

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB nu are nevoie de magie pentru performanță. Magicianul Robert Tudor susține că jucătorii sunt unii dintre cei ma buni din România. Problema, dar și soluția, este la patronul echipei, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu are nevoie de magie

Magicianul Robert Tudor crede că echipa nu joacă bine din cauza ieșirilor pe care Becali le are în spațiul public. Magicianul îl sfătuiește pe tehnicianul de la FCSB să își schimbe atitudinea, în public, față de jucătorii săi. Acesta consideră că fotbaliștii de la FCSB sunt afectați din punct de vedere psihic.

„Îmi pare rău de Steaua, de FCSB, să știi. Nu pot să fac nicio magie pentru ei. Eu îmi doresc să câștige, pentru că sunt mulți suporteri. Toți jucătorii sunt buni acolo. Să vă zic eu de ce nu funcționează. M-am gândit eu, cu creierul meu. Eu dacă as juca acolo și azi îmi zice că sunt bun, nici nu i-aș mai baga pe aia în seama. Ați văzut, mă, ce a zis nea Gigi de mine, numai așa aș fi. Eu mă simt bine, dar ceilalți se simt frustrați.

Eu dacă as juca acolo și a doua zi mi-ar zice că nu mai sunt bun, nu aș mai fi bun de nimic. Dacă îmi dă cu ciocanul în cap și zice că sunt cel mai prost de pe teren, ce să mai fac, eu nu mai eram om a doua azi. Noi suntem ca apa, suntem 80 la suta apă. Dacă vorbești urât, apa se duce, dacă vorbești frumos, să vezi cât de frumos înflorește.

Trebuie să lauzi toată echipa, pentru că fotbalul se joacă în echipă. Eu nu pot să fac nimic, ideea e că fotbalul se joacă în echipă și trebuie să-i lauzi pe toți. Dacă portarul greșește, cei de afară zic că au greșit toți. Așa trebuie, trebuie să-i lauzi pe toți. Trebuie să vorbești toată echipa de bine. Poate tu nu îți dai seama, poate eu mă simt prost și nu mai pot juca dacă ma cerți, dacă mă jignești. Îl înțeleg și pe domnul Becali. Până la urmă sunt banii lui şi poate face ce vrea”, a spus magicianul Robert Tudor la AS.ro LIVE.

Reclamă

AS.ro LIVE revine pe 30 august

AS.ro LIVE vă intra în vacanța până pe 30 august. Vă așteptăm în sezonul doi cu invitați de marcă și povești nespuse până acum. A fost un sezon magic și vă mulțumim că ați fost alături de noi.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și