Închide meniul

„FCSB nu e Bayern sau Real Madrid!” Legenda oltenilor i-a luat apărarea lui Adrian Mutu. „Trebuie lăsat să-și continue treaba”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 13:50

„FCSB nu e Bayern sau Real Madrid! Legenda oltenilor i-a luat apărarea lui Adrian Mutu. „Trebuie lăsat să-și continue treaba

Adrian Mutu, apărat înainte de FC U Craiova 1948 - FCSB

Hepta

Mai mult, Cămătaru are încrede maximă în oltenii lui Mutu că pot să câștige împotriva FCSB-ului lui Edi Iordănescu. A dat exemplul belgienilor de la Club Brugge, care au ținut-o în șah pe PSG în prima etapă din grupele Champions League, chiar dacă parizienii au folosit tripleta magică Messi-Neymar-Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodion Camătaru: „Adrian Mutu trebuie lăsat cel puțin un an!”

„Steaua sau FCSB cum i se spune acum nu e nici Bayern Munchen nici Real Madrid, dar e clar că pleacă ca favorită în acest meci. Însă, în Bănie totul este posibil atunci când pe arena noastră vin echipele din București.

Peluza Sud este foarte puternică și îți dă forță încă de cînd te afli în vestiar. Nimic nu este imposibil în fotbal atunci când joci pe stadionul «Ion Oblemenco». Ați văzut meciul FC Bruges-PSG? Câți din voi vă puneați doar problema scorului și vă gândeați că Messi, Neymar și Mbappe o să îi spulbere pe cei de la Bruges? Uite că nu a fost așa, iar Bruges le-a făcut față celor de la PSG

Craiova trebuie să creadă în șansa ei, iar jucătorii trebuie să fie conștienți că îi au în spate pe suporterii lor. Mă deranjează că tot aud că se punea problema demiterii lui Mutu. Dar ce vreți să facă acest băiat?! Joacă el pe teren?! E magician și dă din baghetă?!

El trebuie lăsat cel puțin un an să îți facă treaba, iar eu sunt convins că Adrian Mititelu nu îl va schimba. Au trecut anii și peste Adrian, iar el nu mai este cel de acum 10 ani. Acum te afli la Liga 1 și nu te poți juca cu propriul tău proiect.

Reclamă

Îmi place că Adi Mutu nu prea vorbește mult prin presă, îl vedem doar pe la conferințe și muncește mult la antrenamente cu elevii săi. El trebuie lăsat să își continue treaba și după meciul cu FCSB”, a spus Rodion Cămătaru, potrivit prosport.ro.

Adrian Mutu nu se teme de demitere

FCU Craiova 1948 trăieşte periculos. Are doar 8 puncte după primele 8 etape, dar Adrian Mutu se gândeşte doar la victorie în meciul cu FCSB. Deşi s-a zvonit că va fi îndepărtat de pe banca oltenilor, Mutu nu se teme şi are un mesaj clar pentru „Prinţişorul Craiovei”, Adrian Mititelu jr.

După cum vedeţi, sunt aici alături de căpitanul nostru. Eu decid căpitanul ăi nu altcineva. Haideţi să vă spun ceva cu datul afara. Viaţa unui antrenor este care este şi mi se poate întâmpla şi mie şi nu mi-e frică de acest lucru. Nu ţin de niciun scaun şi nu cred că ar trebui sa sperie asta un antrenor. Am mai fost dat şi la alte echipe şi sunt aici”, a spus Mutu la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și