Închide meniul

FCSB nu este de acord cu amânarea campionatului: „Asta nu o să se întâmple!” Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător a avut probleme după ce s-a vindecat de Covid-19: „A avut simptome! S-a văzut că nu e ok!”

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 19:40

FCSB nu este de acord cu amânarea campionatului: „Asta nu o să se întâmple! Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător a avut probleme după ce s-a vindecat de Covid-19: „A avut simptome! S-a văzut că nu e ok!

Mihai Stoica, răspuns pentru Mihai Rotaru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rotaru ar vrea ca prima etapă din 2022 în Liga 1 să se amână, din cauza cazurilor de coronavirus provocate de tulpina Omicron. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, nu este de acord cu această propunere. Mai mult, Mihai Stoica spune că jucătorii se pot antrena singuri dacă nu au simptome.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu este de acord cu amânarea campionatului

„Există risc, dar nici nu poti sa îi ţii în colivie. Noi am adunat atunci de 13 şi am şi câştigat. Amânarea startului campionatului nu o să se întâmple. Craiova are jucători vaccinaţi, ei nu au probleme. 8 zile în mod oficial fără test şi după poate să joace. Mihai Rotaru a zis că niciun un jucator nu are simptome, atunci fiecare se poate antrena singur.

Noi am avut bandă, faceau banda pe rând. Era bandă pe hol şi făceau pe rând. Măcar nu îşi pierd toate pregătirea. Nu o să se amâne”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

FCSB, lovită de un focar de Covid-19 în toamnă

FCSB a fost şi ea victima coronavirusului în toamnă. Tocmai din această cauză, FCSB nu s-a putut prezenta la partida din Cupa României cu FC Voluntari şi a fost eliminată din competiţie. Mihai Stoica a dezvăluit că un fotbalist a avut probleme după ce s-a vindecat de coronavirus.

„Singurul care a avut simptome pronunţate şi s-a văzut, a ieşit şi de la antrenament după ce s-a negativat, şi s-a văzut că nu e ok. Acum e ok, a făcut pregătirea (n.r. – Andrei Cordea). La noi toate antrenamentele sunt monitorizate, au Catapultul care spune când ritmul cardiac depăşeşte o anumită zonă, te atenţionează, ‘vezi că ai intrat în zona roşie, ieşi'”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Mihai Rotaru a cerut amânarea campionatului

Universitatea Craiova este cea mai afectată echipă de Covid-19 din Liga 1. Patronul Universităţii Craiova a anunţat că sunt 15 cazuri la echipă în acest moment şi nu exclude ca focarul să se extindă.

„Dacă LPF nu acceptă reprogramarea meciului cu Rapid de sâmbătă pentru luni, luăm în calcul să cerem reprogramarea partidei la o dată ulteriorară. Nu cred că vom avea 13 jucători valizi, avem și jucători accidentați. Vom vedea dacă avem 13 jucători valizi. Dacă vom avea 13 jucători, vom juca. Ar fi bine ca întreaga etapă să fie amânată, dacă se adeveresc zvonurile cu celelalte echipe”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie