Închide meniul

FCSB nu l-a speriat pe Edi Iordănescu: ”Aveam posibilitatea asta!” Echipa lui Petrea, cifre monstruoase înaintea derby-ului din Gruia

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2020, 20:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
FCSB nu l-a speriat pe Edi Iordănescu: ”Aveam posibilitatea asta!” Echipa lui Petrea, cifre monstruoase înaintea derby-ului din Gruia

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu a revenit la CFR Cluj

Greul de abia acum începe pentru Edi Iordănescu. Noul tehnician al CFR-ului va avea parte de o săptămână de foc. După marele meci cu Young Boys Berna, care se va juca cu calificarea în primăvara europeană pe masă, pentru Edi Iordănescu urmează derby-ul din Liga 1 cu FCSB. Antrenorul celor de la CFR a dezvăluit că putea prelua conducerea tehnică a campioanei și din ianuarie și să evite ciocnirea cu echipa lui Toni Petrea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Toni Petrea, lider autoritar în Liga 1

FCSB este lider în Liga 1, iar cifrele sunt unele fantastice. În cele 12 etape, FCSB a marcat de 34 de ori. O medie de aproape 3 goluri pe meci. Mai mult, echipa lui Petrea dă și primii doi golgheteri ai campionatului. Dennis Man a marcat de 10 ori, în timp ce Tănase a înscris 9 goluri.

FCSB are 10 victorii și doar două înfrângeri în acest sezon și merge la Cluj pentru derby-ul cu CFR după 7 victorii consecutive.

Am văzut că au fost multe comentarii la adresa mea, de ce am acceptat în acest moment, am acceptat pentru că e campioana României, pentru că sunt jucători valoroşi şi chiar dacă aveam posibilitatea de a discuta preluarea echipei din ianuarie, ceea ce mulţi antrenori şi-ar fi dorit şi e normal să aibă pauza competiţională, am vrut să fiu lângă jucători într-un moment greu şi să-mi asum această perioadă extrem de grea cu jocuri”, a spus Edi Iordănescu, după victoria de la Iași.

Edi Iordănescu: ”S-a câștigat foarte bine cu rețeta lui Dan”

Edi Iordănescu vine după Dan Petrescu, care a reușit să câștige 3 titluri de campion consecutive pe banca celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Vin după un antrenor care a făcut o muncă foarte bună, dar a creat şi automatisme, impulsuri, lucruri care apar în timp, e un proces, sunt nişte etape, nu pot să schimb aceste lucruri chiar dacă am o filozofie puţin diferită, în fotbal nu e reţetă, s-a câştigat foarte bine cu reţeta lui Dan, se poate câştiga şi cu reţeta pe care noi o vom încerca. Sunt lucruri pe care le vom lua pas cu pas. Timpul e foarte scurt, e foarte greu ca echipa să asimileze în acest moment, e şi încărcătura emoţională, şi supărarea ultimelor evenimente, toate se adună.  

O să vedeţi un CFR care încearcă să schimbe din mers anumite lucruri, dar într-o manieră echilibrată şi nu drastică. Mai ales că toate meciurile sunt decisive, capitale şi nu ne permitem experimente", a a mai spus Edi Iordănescu.

Programul celor de la CFR Cluj până la finalul anului

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
LIVE VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ului de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și