Închide meniul

FCSB nu-l mai vrea pe Deian Sorescu: „Ne-am blindat pe poziţiile unde joacă el”. Mihai Stoica ştie unde poate da cel mai bun randament dinamovistul

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 decembrie 2021, 21:56

FCSB nu-l mai vrea pe Deian Sorescu: „Ne-am blindat pe poziţiile unde joacă el. Mihai Stoica ştie unde poate da cel mai bun randament dinamovistul

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

  • FCSB nu-l mai vrea pe Deian Sorescu
  • Mihai Stoica ştie unde poate da cel mai bun randament dinamovistul

Dinamo ar vrea să-l vândă acum pe Deian Sorescu la rivala FCSB doar pentru a-şi echilibra bugetul. Oficialii vicecampioanei îi refuză însă pe cei din Ştefan cel Mare. Nu mai sunt interesaţi de unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu-l mai vrea pe Deian Sorescu

Răzvan Zăvăleanu dezvăluise motivul pentru care Deian Sorescu n-a plecat în vară. Dinamo ar fi acceptat oferta lui Gigi Becali, dar FCSB s-a lovit de insolvenţa de la Dinamo. Deşi l-a lăudat pe Deian Sorescu, managerul general al celor de la FCSB spune că echipa sa nu mai este interesată de Sorescu. „Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea. Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, a declarat expertul Telekom Sport.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Bogdan Stancu

Oficialul celor de la FCSB a vorbit şi despre situaţia lui Bogdan Stancu. Atacantul care a devenit recent liber de contract a fost dorit în vară de echipa patronată de către Gigi Becali. Atunci i-a refuzat pe cei de la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că nu a apucat să discute cu Gigi Becali despre o posibilă revenire a atacantului. „N-am discutat cu patronul despre asta. A fost interes mare în vară, n-a vrut să vină, dar acum n-am discutat cu Gigi. Am discutat puţin cu el în prag de sărbători”, a mai spus managerul general de la FCSB, conform sursei citate.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 0-0. Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:30 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 20:50
CFR Cluj – FCSB 0-0. Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3
Liga 1 • 20:00
Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!
Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren!
Liga 1 • 19:57
Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren!
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru "câini" şi cu Poli Iaşi!
Liga 1 • 19:38
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare!