Închide meniul

FCSB, pierdere importantă înainte de meciul cu Botoșani! Gigi Becali are de luat o decizie radicală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 13:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

FCSB, pierdere importantă înainte de meciul cu Botoșani! Gigi Becali are de luat o decizie radicală

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

FCSB, pierdere importantă înainte de meciul cu Botoșani! Gigi Becali are de luat o decizie radicală

Becali a avut bătăi de cap în ultimele săptămâni din cauza accidentărilor, iar omul de afaceri a luat legătura cu Thomas Neubert. Germanul a lucrat cu Laurențiu Reghecampf în perioada de glorie a roș-albaștrilor, atunci când au câștigat două titluri și au ajuns până în optimile UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Dima, reacție după ce a plecat de la FCSB

Marius Dima a explicat că nu mai are timp suficient pentru a se implica la echipa lui Becali. El este decan al Facultății de Educație Fizică și Kinetoterapie din Universitatea Româno-Americană.

”Nu e corect… Eu sunt de 24 de ani în facultate și am ajuns să am acum o funcție de conducere, sunt decanul Facultății de Educație Fizică și Kinetoterapie din Universitatea Româno-Americană.

Din ianuarie am funcția aceasta și nu mai pot să continui și în fotbal. Trecutul nu mai contează, chiar nu mai are rost”, a spus Dima, pentru GSP.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și