Închide meniul

FCSB, program infernal odată cu reluarea Ligii 1! Echipa lui Gigi Becali, dezavantajată în play-off

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 9:14

Reclamă
FCSB, program infernal odată cu reluarea Ligii 1! Echipa lui Gigi Becali, dezavantajată în play-off

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

FCSB, program infernal odată cu reluarea Ligii 1! Echipa lui Gigi Becali, dezavantajată în play-off

Sezonul 2019/2020 ar putea fi reluat pe 12 iunie, după cum a susținut Răzvan Burleanu, fiindcă UEFA a impus data de 20 iulie termenul pentru ca toate Federațiile să anunțe echipele participante în cupele europene. Pentru finalul campionatului sunt 11 date disponibile: 8 etape în play-off, dar și semifinalele și finala Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un program infernal în play-off

Între 12 iunie și 20 iulie este nevoie de șase runde disputate în weekend și cinci în timpul săptămânii. Asta înseamnă un ritm infernal pentru echipele din play-off.

Un dezavantaj mare este pentru FCSB, formație calificată în semifinalele Cupei României. Dacă roș-albaștrii merg în finală, atunci vor juca 11 meciuri în 37 de zile.

Perioada de transferuri din Liga 1 va fi modificată

Burleanu explică faptul că nu se mai poate folosi perioada 16 iunie – 7 septembrie. Asta pentru că stagiunea întreruptă va fi finalizată în luna iulie, ținând cont că pe 20 iulie trebuie anunțate la UEFA echipele participante în cupele europene.

”Am propus modificarea perioadei de transferuri. Nu se mai poate folosi perioada de 16 iunie – 7 septembrie, cum era stabilit inițial. Astfel, vrem să dăm drumul la perioada de transferuri după încheierea sezonului competițional.

Reclamă

Încercăm să încurajăm circulația banilor e transferuri în fotbal. La început cluburile vor avea mai puține lichidități. În România, se învârt cam 20 de milioane de euro pe transferuri”, a spus Burleanu la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și