Închide meniul

FCSB – Rapid 3-1 | Toni Petrea, reacție ironică după schimbarea lui Constantin Budescu. „Mulțumesc pentru participare!” Cum a explicat schimbarea de la pauză

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2021, 23:24

FCSB – Rapid 3-1 | Toni Petrea, reacție ironică după schimbarea lui Constantin Budescu. „Mulțumesc pentru participare! Cum a explicat schimbarea de la pauză

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Toni Petrea a avut o reacție ironică după ce a fost întrebat de schimbarea lui Budescu de la pauză. „Mulțumesc pentru participare!”, a glumit Petrea despre jucătorul de 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, reacție ironică după schimbarea lui Constantin Budescu

Petrea n-a explicat ce anume așteaptă să vadă de la Constantin Budescu, dar, în meciul cu Rapid, l-a schimbat pentru că voia mai multă viteză în acțiunile de atac.

„Ce să-i spun lui Budescu? ‘Mulțumesc pentru participare’. A fost o schimbare normală, jocul nu a mai funcționat, a trebuit să schimbăm pentru a aduce viteză în atac. Budescu să joace bine, să dea cât mai multe pase utile și, dacă se poate, să și marcheze. Sunt jucători cu experiență, rutinați, cu multe meciuri jucate, nu cred că sunt afectați de critici. Își văd de treabă, se pregătesc bine”, a spus Toni Petrea, după FCSB – Rapid 3-1.

9 meciuri a bifat Constantin Budescu în acest sezon al Ligii 1. Jucătorul de 32 de ani are în cont un gol și o pasă decisivă. Budescu mai are contract cu FCSB până în 2023.

Toni Petrea: „Rapid e un adversar incomod!”

FCSB a ajuns la cinci victorii la rând cu Toni Petrea pe bancă și pune presiune serioasă pe liderul CFR Cluj. Antrenorul vicecampioanei României a trăit la intensitate maximă finalul derby-ului de pe Arena Națională. În următoarea rundă, FCSB joacă cu Sepsi.

Reclamă

„Am întâlnit un adversar incomod, care ne-a pus ceva probleme. Am început bine, apoi ne-am retras și i-am permis adversarului să vină peste noi. Repriza a doua, mai echilibrată, fără mari ocazii de poartă, până spre final, când s-a încins atmosfera. Mă bucură că am crezut până la final și am reușit să câștigăm. Numai în pielea noastră să nu fii. Mă gândesc tot timpul la victorie, mă gândesc până în ultimul moment că putem câștiga. În general, sunt optimist”, a mai spus Toni Petrea.

FCSB – Rapid 3-1

În minutul 14, după o acţiune prelungită a lui Octavian Popescu şi după greşeli în serie ale fundaşilor rapidişti în propriul careu, mingea a ajuns la Olaru, care a şutat de la 17 metri, portarul Moldovan a respins în faţă şi Tănase a împins balonul în poartă.

În minutul 45+6, la o lovitură liberă de pe partea stângă, Radunovici l-a tras pe Săpunaru în careu şi Kovacs a dictat penalti, care a fost transformat cu siguranţă tot de fundaşul rapidist. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentur două cartonaşe galene.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 90+3, Săpunaru l-a faultat în careu pe Ianis Stoica, iar Tănase a transformat lovitura de la 11 metri dictatăd e Kovacs. Trei minute mai târziu, După un contraatac, Ianis Stoica a marcat cu un şut din interiorul careului, deviat în poartă de Crepulja.

Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj – 51 de puncte, FCSB – 43 de puncte, FC Voluntari – 34 de puncte, FC Botoşani – 33 de puncte, Rapid – 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova – 31 de puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și