Închide meniul

FCSB – Rapid | Toni Petrea, confuz înainte de derby: „Nici nu ştiu cine arbitrează!” + Florinel Coman, arma secretă a roş-albaştrilor: „Vom vedea cât va juca!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 13:59

FCSB – Rapid | Toni Petrea, confuz înainte de derby: „Nici nu ştiu cine arbitrează! + Florinel Coman, arma secretă a roş-albaştrilor: „Vom vedea cât va juca!

Veste proastă pentru cei de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Toni Petrea, confuz înainte de derby-ul FCSB – Rapid

„Este un joc important între două echipe de tradiţie. Atmosfera va fi una plăcută cu siguranţă. Întâlnim un adversar care vine cu un moral bun. Un adversar care va încerca să ne pună probleme. Vine cu un moral bun şi are pretenţii la play-off. Suntem pregătiţi. Sper că jucătorii sunt refăcuţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un asemenea meci nu poţi să motivezi jucătorii cu un rezultat. E o echipă bună şi au demonstrat că joacă. Consider că este un derby. Toată lumea doreşte spectacol. În momentul de faţă este mult mai important să câştigăm. Avem un căpitan de echipă foarte bun. Nici nu ştiu cine arbitrează. (n.r. după ce a aflat că Istvan Kovacs va arbitra). Este un arbitru bun”, a spus Toni Petrea la conferinţa de presă a derby-ului cu Rapid.

Antrenorul FCSB a vorbit şi despre lupta la titlu. „Mai sunt multe meciuri de disputat, atât noi, cât și adversarii avem meciuri grele, se poate întâmpla orice. Mai avem până la play-off, când se vor înjumătăți punctele. Așteptăm un pas greșit al CFR-ului, dar mă interesează jocul nostru, rezultatele noastre, apoi vedem ce se întâmplă în partea cealaltă. Primul meu gând este la jocul nostru”, a mai spus Toni Petrea.

Citește și:

Toni Petrea a anunţat revenirea lui Florinel Coman la FCSB

Toni Petrea a făcut un anunţ uriaş înainte de FCSB – Rapid. Florinel Coman are şanse să fie inclus în lot pentru derby-ul cu echipa lui Mihai Iosif.

”Florinel Coman este apt, e valid. Vom vedea şi după antrenamentul de azi dacă va juca, cât va juca. S-ar putea să apară în lot”, a spus Toni Petrea.

Reclamă

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului. După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie. Calvarul lui Coman va lua sfârşit, iar „Mbappe de România” va fi în lot pentru derby-ul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și