Închide meniul

FCSB sau CFR Cluj? Verdictul lui Pantelis Kapetanos: "A scăzut mult nivelul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2020, 6:15

FCSB sau CFR Cluj? Verdictul lui Pantelis Kapetanos: "A scăzut mult nivelul"

profimediaimages.ro

Pantelis Kapetanos nu este încântat de nivelul Ligii 1

Grecul a fost golgeter în campionatul României şi a câştigat titlul atât cu CFR-ul, cât şi cu roş-albaştrii. Cele două echipe se luptă pentru marele trofeu şi în acest sezon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am văzut nişte jocuri din România şi am văzut că nivelul nu e aşa bun. A scăzut mult nivelul şi asta nu e bine. Nu e bine să nu ai echipe ca Steaua, Dinamo, Rapid, ele trebuie să fie în primele trei locuri", a declarat Kapetanos pentru Telekom Sport

Kapetanos, campion cu CFR Cluj şi FCSB

Kapetanos a evoluat în Liga 1 între 2008 şi 2014. Atacantul a câştigat titlul cu CFR Cluj în 2012 şi apoi a ridicat trofeul şi la FCSB, în ediţia 2013-2014. În urmă cu zece ani, a fost golgeterul Ligii 1, cu 15 reuşite. 

"Când am venit acolo (n.r. la FCSB), a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Am venit cu familia şi în primele două, trei luni a fost greu, dar după nu am avut nicio problemă. 

Mi-a plăcut mult campionatul în România, când am venit era foarte bun, foarte tare. Un campionat puternic, cu opt-zece echipe bune. Am câştigat campionatul şi la Cluj, şi la Steaua. Mi-au plăcut ambele echipe. Am prins şi Steaua şi Cluj la un nivel foarte bun", a spus Kapetanos pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și