Închide meniul

FCSB – Sepsi | Debut cu probleme pentru Edi Iordănescu! Roș-albaștrii au încasat o minunăție de gol. Aganovic, execuție perfectă din lovitură liberă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 22:27

FCSB – Sepsi | Debut cu probleme pentru Edi Iordănescu! Roș-albaștrii au încasat o minunăție de gol. Aganovic, execuție perfectă din lovitură liberă

Reacția lui Edi Iordănescu după golul celor de la Sepsi

captură Telekom Sport

FCSB a început bine meciul cu Sepsi, având câteva ocazii importante la poarta lui Niczuly, ratate de Florin Tănase și Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, debut cu probleme pe banca lui FCSB

Totul s-a năruit însă în minutul 34, când Florin Tănase l-a faultat în preajma careului pe Golofca.

Aganovic și-a asumat responsabilitatea execuției, iar mingea s-a oprit în plasa laterală a porții lui Andrei Vlad. Nici portarul roș-albaștrilor nu a fost inspirat când și-a așezat zidul.

Golul celor de la Sepsi în meciul cu FCSB
captură Telekom Sport
Bucuria celor de la Sepsi după golul contra lui FCSB
captură Telekom Sport
Reacția lui Edi Iordănescu după golul celor de la Sepsi
captură Telekom Sport

Edi Iordănescu: „Mă aştept la un meci complicat”

Iordănescu anticipa încă dinaintea meciului că Sepsi va fi un adversar redutabil pentru FCSB. Duelul cu echipa lui Grozavu vine într-un moment în care CFR se află cu 10 puncte în faţa vicecampioanei, presinea fiind una uriaşă pentru noul antrenor al roș-albaștrilor, încă din start.

Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

Reclamă

În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.

Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizata. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și