Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-0 | Ante Vukusic e istorie la FCSB! "Nu mai primeşte nicio şansă"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 6:53

Reclamă
FCSB – Universitatea Craiova 0-0 | Ante Vukusic e istorie la FCSB! "Nu mai primeşte nicio şansă"

ProfimediaImages

Ante Vukusic e istorie la FCSB

"Nu, Vukusic nu mai primește nicio șansă. Ce bine ar fi fost pentru Tănase să aibă un atacant lângă el. E altceva cu un atacant în teren. Mi-a plăcut mai mult Craiova, per total”, a spus Balint, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Vukusic, "executat" de Gigi Becali

Vukusic a fost ”executat” după o discuție pe care au avut-o Becali și MM Stoica. ”Nu prinde trei meciuri, la rând, adunate”, i-ar fi transmis patronul FCSB managerului general.

"Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună niște carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe ușă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut", a declarat Gigi Becali, pentru gsp.ro, la jumătatea lunii martie.

Ante Vukusic va pleca de la FCSB la vară

Vukusic a semnat un contract valabil până în vară cu FCSB, dar cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, asta dacă atacantul se impunea în echipa lui Toni Petrea.

În condițiile date, Vukusic va pleca de la FCSB în vară și sunt șanse mici ca el să mai prindă vreun meci la liderul Ligii 1. Atacantul cotat la 450.000 de euro a mai evoluat în carieră la Hajduk, Pescara, Greuther Furth şi Olimpja Ljubljana.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și