Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-0. Derby-ul ratărilor! "Zidul" Andrei Vlad, omul meciului. Cicâldău a ratat un penalty

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 19:23

FCSB – Universitatea Craiova 0-0. Derby-ul ratărilor! "Zidul" Andrei Vlad, omul meciului. Cicâldău a ratat un penalty

Andrei Vlad a primit un ultimatum de la Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Derby-ul ratărilor

Cele două formaţii s-au întrecut în ratări. Cele mai mari ocazii le-a avut Craiova, care şi-au creat nu mai puţin de 7 ocazii, dintre care 4 au fost şuturi pe spaţiul porţii. FCSB a avut doar 4 ocazii, dintre care un şut pe spaţiul porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 62, Alex Cicâldău a ratat o lovitură de la 11 metri. Mijlocaşul nu l-a putut învinge pe Andrei Vlad, care a fost omul meciului. Tânărul portar le-a dat mari bătăi de cap oltenilor, dar mai ales lui Andrei Ivan.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider în Liga 1, cu 64 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă în continuare poziţia a treia, cu 57 de puncte.

În următoarea etapă, roş-albaştrii se deplasează la Sfântu Gheorghe, pentru confruntarea cu Sespi. De partea cealaltă, oltenii au derby de foc cu CFR Cluj.

FCSB – Universitatea Craiova 0-0

Min 90+3: Fluier final la Giurgiu, 0-0.

Reclamă

Min. 90+2: Pigliacelli, ocazie salvatoare, cu doar un minut înainte de fluierul final!

Min. 90+1: Ocazie uriaşă Andrei Ivan! Faţă în faţă nu Andrei Vlad, atacantul nu reuşeşte să marcheze. 

Min. 83: Florin Tănase, ocazie uriaşă! Pigliacelli a salvat-o pe Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 61: Craiova ratează lovitura de la 11 metri! Andrei Vlad a apărat penalty-ul lui Alex Cicâldău 

Min. 60: Penalty pentru Craiova! Miron îl faultează în careu pe Andrei Ivan. 

Min 53: Andrei Ivan trimite un şut puternic pe poarta lui Vlad, însă portarul FCSB nu are emoţii.

Min 50: Ocazie uriaşă Craiova. Camara este foarte aproape de deschiderea scorului, însă nu reuşeşte să îl învingă pe Vlad.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Giurgiu, 0-0.

Min. 37: Craiova a avut din nou o ocazie importantă. Ivan a scăpat într-o poziţie bună cu Vlad, însă nu reuşeşte să finalizeze atacul.

Reclamă

Min. 24: Tânărul Octavian Popescu a fost faultat de Mateiu. Fotbalistul oltenilor a văzut cartonaş galben. 

Min. 21: Scandal la Giurgiu. Oltenii cer penalty, în urma unui duel între Andrei Ivan şi Andrei Miron. Arbitrul Cojocaru a dictat lovitură liberă.

Min. 16: Ocazie Craiova. Cicâldău a centrat din lovitură liberă, iar Ivan a încercat să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Andrei Vlad nu a avut emoţii.

Min. 5: Camara i-a trimis o pasă excelentă lui Ivan, însă atacantul a irosit ocazia.

Min. 1: A început meciul!

FCSB: Andrei Vlad – Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Oaidă – Moruţan, Tănase, Octavian Popescu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Camara, Cicâldău, Baiaram – Ivan

Înainte de meciul de la Giurgiu, FCSB e pe locul 1, cu 63 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte şi de Universitatea Craiova, cu 56 de puncte. Un succes le va garanta roş-albaştrilor câştigarea sezonului regulat.  

FCSB – Universitatea Craiova | Meciul se va disputa la Giurgiu

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce a aflat că meciul FCSB – Universitatea Craiova nu e va disputa pe Arena Naţională. Derby-ul va avea loc la Giurgiu, anunţul oficial fiind făcut chiar de lider.

"Nu este nicio problemă că vom juca la Giurgiu. Eu le-am şi spus de mai multe ori şi o spun şi acum. Ai valoare, joci oriunde, pe orice teren. Echipa este bine pregatită. Obiectivele noastre rămân aceleaşi", a spus Becali, citat de digisport.ro.

FCSB a fost ameţită de deciziile LPF. Iniţial, a fost anunţată că trebuie să plece de pe Arena Naţională imediat după derby-ul cu CFR Cluj. Apoi, a primit acceptul să mai joace încă un meci pe cel mai mare stadion al ţării. În fine, în această seară, FCSB a aflat că trebuie să revină la varianta iniţială. FCSB a făcut anunţul oficial pe pagina sa de Facebook.

FCSB – Universitatea Craiova | Mesajul lui Toni Petrea

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a prefaţat derby-ul cu Universitatea Craiova. Partida se va juca la Giurgiu, iar tehnicianul roş-albaştrilor este cu gândul la un nou succes în faţa oltenilor.

Înaintea duelului direct, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, 63 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 3, cu 56 de puncte. Gruparea roş-albastră are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu formaţia din Bănie, iar Toni Petrea speră ca elevii săi să obţină un nou succes, de data aceasta la Giurgiu.

"Am încercat să ne pregătim cum am putut mai bine cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Sper să câştigăm cu o echipă bună a campionatului. Au jucători valoroşi. Jucătorii au avut evoluţii destul de bune la echipele naţionale. La tineret meritau să se califice. Încrederea lor nu cred că este zdruncinată. E o experienţă benefică pentru ei. Aici avem o altă atmosferă şi nu cred că vor simţi efectele ratării calificării.

Sezonul acesta e compromis pentru Florinel Coman, din păcate. Cu siguranţă ne ajuta şi ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne decât să cautăm alte soluţii şi să ne concentrăm pe jocul nostru. Ne dorim să câştigăm fiecare meci. Sper să păstrăm această tradiţie şi să câştigăm contra celor de la Craiova. Noi ne simţim foarte bine pe Arena Naţională, însă şi la Giurgiu am mai jucat multe meciuri", a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

FCSB – Universitatea Craiova, meci din etapa a 29-a, se va disputa duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și