Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Dinu Todoran, mesaj acid pentru Istvan Kovacs: „Să greșească împotriva adversarilor!” Ce a spus despre demiterea lui Ouzounidis şi transferul lui Cicâldău

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2021, 19:03

FCSB – Universitatea Craiova | Dinu Todoran, mesaj acid pentru Istvan Kovacs: „Să greșească împotriva adversarilor! Ce a spus despre demiterea lui Ouzounidis şi transferul lui Cicâldău

Ce se întâmplă cu DInu Todoran după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ce spune Dinu Todoran despre demiterea lui Marinos Ouzounidis şi transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray

Dinu Todoran a prefaţat meciul etapei în Liga 1. FCSB şi Universitatea Craiova se vor întâlni mâine seară pe Arena Naţională. Antrenorul nu îi subestimează pe olteni, care şi-au pierdut antrenorul, dar şi cel mai bun jucător, pe Alex Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mâine întâlnim o echipă foarte motivată, și-au exprimat dorința de a câștiga campionatul de la început. Pentru noi este un meci extrem de important, venim după ce am remizat la Botoșani, chiar dacă am controlat jocul. La ora jocului, jucătorii vor fi bine și fizic, și tactic și tehnic. Venim după o victorie în Conference League. Mă bucur pentru jucători că am reușit să câștigăm primul meci, chiar dacă au existat persoane care ne-au criticat când am câștigat.

Au fost și fanii la stadion, mă bucur pentru ei, că ne-au susținut. Craiova vine după un eșec în Conference League, vin cu un nou antrenor și și-au vândut cel mai bun jucător, pe Cicâldău, dar mai au fotbaliști de valoare precum Nistor sau Ivan, chiar dacă Cicâldău e o pierdere”, a declarat Dinu Todoran la conferinţa de presă a meciului cu Universitatea Craiova.

Marinos Ouzounidis a fost demis cu două zile înaintea derby-ului cu FCSB, însă Dinu Todoran nu crede că schimbarea de antrenor va afecta prestaţia echipei.

„Antrenor vor avea, e cu dus întors asta, jucătorii se mobilizează, mai ales când e schimbare de antrenor, vor să demonstreze că merită să joace. O să fie greu pentru ei. Mâine joacă Steaua cu Craiova, nu suntem rivali ca antrenori, rivalitatea e între cluburi. Am mai spus că și Dan Petrescu și Reghecampf sunt antrenori valoroși. Sunt mai multe echipe care se bat la titlu, suntem noi, CFR, Craiova, Sepsi, toate suntem pentru a ne bate la titlu”, a mai spus antrenorul roş-albaştrilor.

Reclamă

Tehnicianul nu a menajat niciun jucător în meciul cu Şahtior Karagandy şi spune că elevii săi sunt într-o formă bună. Florinel Coman are şanse să fie în echipa de start împotriva oltenilor. Totul depinde de starea lui înainte de meci.

„Nu menajăm jucători, suntem bine din punct de vedere fizic, e un meci important, ne dorim să câștigăm. Florinel Coman e în programul echipei, a jucat 20 de minute, vedem mâine la ora jocului cum este. Da, avem jucători valoroși în atac, mă bucură, ca antrenor, că am jucători de valoare și oricine poate juca în primul 11”, a transmis tehnicianul.

Dinu Todoran, mesaj acid pentru Istvan Kovacs înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Gigi Becali nu scapă de „coşmarul” din sezonul trecut. Istvan Kovacs, unul dintre arbitrii criticaţi dur de patronul FCSB, va arbitra derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Partida care se va disputa duminică, de la ora 21:30, în etapa a doua a Ligii 1, pe Arena Naţională. Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă va fi Marcel Bîrsan, iar observator Eduard Dumitrescu.

„Anul acesta să se schimbe domnul Kovacs, să nu mai greșească împotriva noastră, să greșească împotriva adversarilor”, a fost mesajul lui Dinu Todoran.

Recomandări
  • Dinu Todoran, mesaj acid pentru Istvan Kovacs
  • Ce spune antrenorul despre demiterea lui Ouzounidis şi transferul lui Cicâldău la Galatasaray

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și