Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Fanii oltenilor au răbufnit înainte de derby: "Cerem măsuri din partea FRF!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 5:54

FCSB – Universitatea Craiova | Fanii oltenilor au răbufnit înainte de derby: "Cerem măsuri din partea FRF!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Tensiuni la Universitatea Craiova

Fanii Universității Craiova au fost deranjați de discurcul lui Gabriel Bodescu, de la tragerea la sorți pentru play-off-ul din Liga 2. Secretarul Federației s-a referit cu numele "Universitatea Craiova" la echipa lui Adrian Mititelu. Ultrașii din Peluza Nord cer măsuri imediate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Universității Craiova creează tensiuni înaintea derby-ului cu FCSB

Suporterii olteni i-au cerut lui Mihai Rotaru să refuze să mai trimită jucători la ehipa națională, dacă FRF nu-și cere scuze pentru discursul lui Bodescu. 

"În urmă cu câteva zile, la tragerea la sorţi a play-off-ului ligii secunde, organizată de FRF, Gabriel Bodescu a numit cu repetiţie (deci puţin probabil din greşeală) “Universitatea Craiova” echipa infractorului pe teme fotbalistice Mititelu Adrian Marin, jignind astfel clubul-fanion al Olteniei, suporterii acestuia şi memoria legendelor care au cinstit acest nume şi nu mai sunt printre noi. Această întamplare este cu atât mai de neînţeles cu cât cu doar câteva săptămâni înainte, acelaşi personaj, la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei Romaniei, a denumit, corect de acea dată, “Universitatea Craiova”

Practic, în opinia lui Bodescu există 2 cluburi cu aceeaşi denumire. Nu înţelegem ce se întâmplă cu adevărat în mintea luminată a domnului Bodescu, care a mai susţinut şi că noul club al infractorului pe teme fotbalistice Mititelu, fondat în 2017, a mai jucat în Liga I, şi nici nu ne interesează prea mult, dar credem că o federaţie de fotbal trebuie să fie echidistantă cu membrii ei şi să respecte deciziile instanţelor de judecată.

În acest sens, cerem FRF să se delimiteze de acţiunea nefericită a lui Gabriel Bodescu, să cerceteze ce se află în spatele acesteia şi să îşi prezinte scuze public suporterilor şi clubului Universitatea Craiova pentru aceasta eroare, care favorizează impostura unui alt club de fotbal local", se arată în comunicatul emis de Peluza Nord Craiova

Reclamă

Cererea ultrașilor Universității Craiova pentru FRF

Suporterii Craiovei au prezentat motivele pentru care cer măsuri din partea FRF. Au adus în discuție faptul că echipa lui Mititelu a pierdut complet dreptul să folosească numele " Universitatea". 

"De ce FRF trebuie sa facă asta?

– Noului club de fotbal al familiei Mititelu, fondat 2017, i s-a interzis definitiv în instanţă folosirea denumirii “Universitatea Craiova” sau a altor denumiri care să o conţina pe aceasta;

Reclamă 4 / 0/3

– Universitatea Craiova, clubul aflat în prezent pe locul 3 al L1, are exclusivitate în folosirea denumirii “Universitatea Craiova”, prin ascocierea cu Clubul Sportiv de drept public, INCLUSIV a denumirii „FC Universitatea Craiova”;

– Cluburile de fotbal deţinute de-a lungul timpului de către infractorul pe teme fotbalistice Mititelu şi familia acestuia încearcă să fure identitatea Universităţii Craiova, având până în prezent nu mai puţin de 16 steme interzise de OSIM, toate similare cu originalul;

– Pentru a mai avea orice brumă de credibilitate din partea suporterilor Universităţii Craiova şi pentru a face posibilă o primire bună a Naţionalei în Oltenia.

În condiţiile în care FRF nu o sa vină cu scuze şi cu o clarificare definitivă a situaţiei, cerem conducerii clubului nostru să retrimită viitoarele telegrame de convocare către alte cluburi, denumite fraudulos “Universitatea Craiova” de către oficialii FRF”, se arată în cadrul aceluiași comunicat.

FC "U" Craiova se luptă să ajungă în Liga 1

Echipa lui Adrian Mititelu este una dintre favoritele pentru promovarea în Liga 1. Oltenii au terminat pe primul loc sezonul regulat din eșalonul secund, deși au început 2021 dezamăgitor.

În prima etapă din play-off, echipa lui Eugen Trică a remizat 0-0 pe terenul lui CS Mioveni. Craiova are în acest moment 36 de puncte și conduce ierarhia din play-off, la o lungime în fața celor de la Dunărea Călărași. 

Reclamă

Locurile 1 și 2 din play-off-ul Ligii 2 merg direct în primul eșalon. Pozițiile 3 și 4 din Liga 2 joacă baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și