Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Spectacol total pe Arena Naţională! „Perlele” lui Gigi Becali s-au întrecut în execuţii superbe

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 23:23

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Spectacol total pe Arena Naţională! „Perlele lui Gigi Becali s-au întrecut în execuţii superbe

FCSB, bucurie gol

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FCSB – Universitatea Craiova 4-1
  • Meci spectaculos pe Arena Naţională

 

Derby-ul de pe Arena Naţională a început tare. Olimpiu Moruţan a deschis scorul, în minutul 7, cu o „torpilă” de la aproape 30 de metri. Octavian Popescu a majorat avantajul după doar 9 minute. Acesta a marcat din pasa lui Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre finalul primei reprize, Andrei Cordea a dus scorul la 3-0 cu o nouă execuţie superbă. Acesta este al doilea meci consecutiv în care tânărul fotbalist înscrie pentru FCSB.

În repriza secundă, Mateiu şi-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 60, iar Markovic a închis tabela, cu un gol venit după ce s-a distrat cu defensiva adversară.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, cu 4 puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul 10, cu 3 puncte.

FCSB – Universitatea Craiova 4-1

Min. 90+3: Fluier final! FCSB a câştigat derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 4-1.

Reclamă

Min. 69: Florin Tănase a fost schimbat cu Ondrasek. De asemenea, Andrei Cordea a fost schimbat cu Cristi Dumitru.

Min. 64: GOOOL Universitatea Craiova! Markovic a marcat un gol superb, după ce s-a distrat cu apărarea roş-albaştrilor.

Min. 61: GOOOL FCSB! Florin Tănase a pătruns în careul oltenilor. Mateiu a vrut să respingă şi a şutat în forţă, dar mingea s-a dus în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: Debutantul Dumiter, titularizat la doar două zile după ce a semat cu FCSB, a fost înlocuit la pauză cu Oaidă.

Min. 45+3: Pauză pe Arena Naţională. FCSB conduce cu 3-0.

Min. 43: GOOOL FCSB! Andrei Cordea a dus scorul la 3-0 cu un şut puternic de la distanţă! Este a doua reuşită în tricoul roş-albastru, după cea din victoria cu Şahtior Karagandy.

Andrei Cordea
Andrei Cordea

Min. 39: Ocazie FCSB! Andrei Cordea a trimis un şut puternic spre poarta oltenilor! Pigliacelli a intervenit.

Min 28: Schimbare la Universitatea Craiova. Cîmpanu a fost înlocuit de Baiaram.

Min. 16: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a marcat din mijlocul careului, cu un şut la colţul lung, lângă bară. Preferatul lui Gigi Becali, Cordea, a dat pasa decisivă.

Min. 15: Andrei Ivan s-a accidentat. Acuză o problemă musculară şi a cerut schimbarea.

Reclamă

Min. 9: Ocazie Ivan! Vlad a respins în corner.

Min. 7: GOOOL FCSB! Olimpiu Moruţan a deschis scorul cu o execuţie superbă!

Min. 1: A început partida!

Update 20.50: Nu toţi fanii şi-au cumpărat bilete pentru meciul de astăzi, motiv pentru care cozile de bilete sunt uriaşe cu doar 40 de minute înainte de fluierul de start.

Biletele pentru tribuna a doua sunt mai sunt disponibile. Singurele tichete care mai pot fi cumpărate sunt cele pentru peluză.

AS.ro

Update: 20.00: Craiova îi va avea în centrul apărării pe Găman şi Bălaşa, în timp ce Koljic va fi titular în atac. Echipa de start: Pigliacelli – Conte, Găman, Bălaşa, Bancu – Mateiu, Bic – Cîmpanu, Nistor, Ivan – Koljic.

Update 19.05: Andrei Dumiter va fi titular la FCSB în meciul cu Universitatea Craiova, la doar două zile după ce a semnat cu roş-albaştrii. Moruţan va începe şi el meciul, în ciuda ameninţărilor primite de la patron. Echipa de start a celor de la FCSB: Vlad – Haruţ, Crețu, Vucur, Şerban – Moruţan, Popescu, Tănase – Popescu, Dumiter, Cordea.

Ştirea iniţială

FCSB îi aşteaptă pe suporteri în număr cât mai mare pe Arena Naţională pentru derby-ul cu oltenii. În prima etapă, echipa lui Dinu Todoran a remizat cu FC Botoşani, scor 0-0. A urmat apoi victoria din UEFA Conference League, scor 1-0, cu Şahtior Karagandy.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova a câştigat în primul meci din nou sezon, scor 1-0 cu FC Argeş. Oltenii vin după eşecul ruşinos cu KF Laci din UEFA Europa League, scor 0-1. După înfrângere, Marinos Ouzounidis a fost demis de Mihai Rotaru. Astfel, secundul Dragoş Bon la sta pe bancă la meciul de azi.

Echipe probabile:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”