Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Reacția lui Gigi Becali după ce oltenii au cerut control antidoping: "Să vină și la Palat, oricum îi batem"

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 17:51

Reclamă
FCSB – Universitatea Craiova | Reacția lui Gigi Becali după ce oltenii au cerut control antidoping: "Să vină și la Palat, oricum îi batem"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB - Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 29-a din Liga 1

Universitatea Craiova vrea să pună presiune pe FCSB. Mihai Rotaru a solicitat mai mult decât un control obișbuit, efectuat la finalul meciului. Oltenii vor ca jucătorii rivalilor să fie testați și la baza de antrenament din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali n-a cedat în fața atacurilor indirecte ale Craiovei. Patronul lui FCSB le-a transmis oltenilor că îi așteaptă cu controale până și la Palatul său din Pipera!

Gigi Becali a reacționat la controlul antidoping solicitat înainte de FCSB – Universitatea Craiova

„Să facă ce vor ei! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor.

Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ…V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?", a declarat Gigi Becali, pentru Pro Sport.

Gigi Becali nu le dă nicio șansă oltenilor în fața vedetelor lui Toni Petrea. FCSB are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu Universitatea Craiova. 

Reclamă

"Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci.  Dar, dacă ei vor cere acest control și vor face totul conform regulamentului atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei”, a mai spus Gigi Becali. 

Craiova este dispusă să suporte cheltuielile pentru ambele seturi de teste. Şi Dinamo a cerut control antidoping la meciul cu FCSB, dar cel testat pozitiv, pentru consum de cocaină, a fost Magaye Gueye!

FCSB – Universitatea Craiova se joacă pe Arena Naţională

Meciul se va juca tot pe Arena Naţională, deşi FCSB credea că va trebui să părăsească cel mai mare stadion al ţării după derby-ul cu CFR Cluj, din runda trecută, câştigat cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

În partida tur, FCSB s-a impus cu 2-0 împotriva Craiovei. "Dubla" lui Dennis Man aducea victoria pentru echipa lui Petrea pe Oblemenco. Craiova are un bilanţ de coşmar în deplasările cu FCSB. De la promovarea în prima ligă, în 2014, are 9 înfrângeri şi 1 egal.

În acest moment, după 28 de etape, FCSB este lider în Liga 1. Roş-albaştrii au 63 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe locul 3 cu 56 de puncte.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și