Închide meniul

FCSB – UTA se dispută fără spectatori! Anunţul făcut de vicecampioana României şi prima reacţie a LPF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 16:57

FCSB – UTA se dispută fără spectatori! Anunţul făcut de vicecampioana României şi prima reacţie a LPF

Meciul dintre FCSB şi UTA se dispută fără spectatori

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES va Hepta

Suporterii care şi-au cumpărat deja bilete îşi vor primi banii înapoi. FCSB a emis un comunicat în care i-a anunţat pe fani ce s-a hotărât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – UTA se va disputa cu porţile închise

FCSB – UTA Arad, fără spectatori!

FCSB anunță că, în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021, partida cu UTA Arad, de duminică seară (21:30), de pe Arena Națională, se va disputa, din păcate, fără spectatori.

Astfel, sumele cheltuite de suporterii noștri pentru achiziționarea de bilete online vor fi rambursate. Vă mulțumim pentru înțelegere!„, se arată în comunicatul vicecampioanei României.

Reclamă

Decizia luată de conducătorii vicecampioanei i-a luat prin surprindere pe oficialii LPF. Aceştia au anunţat că nu se aşteptau ca fanii lui FCSB să nu poată urmări meciul din tribună.

Nu am auzit de cazul ăsta, chiar nu știu! Nu am nicio idee în momentul acesta. Nu știu de ce au luat această măsură”, a reacţionat secretarul general al Ligii, Justin Ştefan, pentru gsp.ro.

Echipa lui Toni Petrea vine după succesul din derby-ul cu Universitatea Craiova, jucat cu 8.000 de fani în tribunele stadionului Ion Oblemenco. Organizatorii partidei au primit atunci dreptul de a-i lăsa pe suporteri să rămână până la finalul confruntării care a început la ora 20.15.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii Universităţii Craiova s-au mişcat în timp record

Anunțul a făcut atunci chiar de șeful DSU, Raed Arafat. Polițiștii au primit instrucțiuni pentru a nu amenda suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia sunt în afara locuinței, după ora 21.00.

Fanii olteni s-au mişcat în timp record după ce au aflat că vor avea acces pe „Ion Oblemenco” pe toată durata confruntării de foc cu rivala FCSB.

Astfel, cu o oră înaintea meciului s-au vândut nu mai puţin de 7.600 de bilete, iar cozile la casele de bilete au fost uriaşe. Derby-ul să se joace cu casa închisă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și