Închide meniul

FCSB – Viitorul 3-0 | Scor de neprezentare pe Arena Naţională! Echipa lui Petrea este "blocată" la trei goluri pe meci!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 19:53 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 17:44

FCSB – Viitorul 3-0 | Scor de neprezentare pe Arena Naţională! Echipa lui Petrea este "blocată" la trei goluri pe meci!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii de la FCSB se bucură în timpul meciului cu Viitorul

FCSB şi Viitorul au oferit un meci foarte frumos pe Arena Naţională. Ambele echipe au jucat un fotbal deschis şi combinativ, dar statura şi forma fizică superioară a bucureştenilor i-au ajutat să controleze jocul de la început până la sfârşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Viitorul 3-0

Cele mai tinere echipe din campionat au oferit un joc extrem de plăcut în etapa a doua a Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea pare „blocată” la trei goluri pe meci după prestanţele cu Astra şi Shirak, arătând un pressing şi un tonus care nu a mai fost văzut încă de pe vremea lui Reghecampf.

De cealaltă parte, este clar că Ruben de la Barrera are nevoie de timp pentru a cunoaşte fotbalul românesc şi pentru a-şi ordona echipa. Viitorul are doar un punct după primele două meciuri din campionat.

Pentru FCSB urmează meciul cu Voluntari, în timp ce Viitorul joacă împotriva celor de la Universitatea Craiova.

Min. 92: S-a terminat meciul.

Reclamă

Min. 91: GOOOLLL FCSB! Greşeala celor de la Viitorul duce la pătrunderea lui Man şi assist-ul excelent pentru Vînă, care împinge mingea în plasă.

Min. 85: Schimbare dublă la Viitorul. Louis Munteanu intră în locul lui Măţan şi Dussaut în locul lui Aurelian Chiţu

Min. 82: După o ocazie la poarta FCSB-ului, bucureştenii ies pe contraatac şi Coman şutează plasat, încercându-l din greu pe Cojocaru.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 75: Mladen se revanşează şi salvează de pe linia porţii o minge care ar fi intrat în poartă.

Min. 63: Buş îşi continuă prestaţia bună şi trece de puţin pe lângă a împinge în poartă centrarea lui Coman.

Min. 50: GOOOLLL FCSB! Florinel Coman centrează de la colţ şi mingea ricoşează din căpitanul Mladen în poartă după o busculadă în careu.

Min. 46: A început repriza a doua.

Schimbare la pauză făcută de FCSB: Intră Olaru în locul lui Moruţan

Este pauză pe Arena Naţională.

Min. 45: Prima ocazie a Viitorului după o lovitură liberă bine executată

Reclamă

Min. 21: Buş pătrunde în careu şi cere henţ după ce fundaşul Viitorului pare că a atins intenţionat mingea cu mâna în cădere.

Min. 11: Buş îşi face frumos mingea şi şutează spre poartă, dar Cojocaru respinge peste poartă.

Min. 2: GOOOLLL FCSB! Tănase deschide scorul cu o reluare sigură din careu.

Update 21:00: A început meciul

Roş-albaştrii speră să continue startul perfect de sezon, în care au câştigat primele două meciuri, cu Astra şi Shirak, cu acelaşi scor, 3-0.

FCSB – Viitorul LIVE TEXT | Echipa de start a lui Petrea

Toni Petrea a făcut o singură schimbare faţă de meciul cu Shirak: Olimpiu Moruţan a intrat în locul lui Darius Olaru şi e de aşteptat ca şi al doilea să evolueze azi.

FCSB (4-3-3): Vlad – Creţu, Miron, Cristea, Panţîru – Moruţan, Popescu, Tănase – Man, Buş, Coman

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – R. Boboc, Mladen, V. Ghiță, Martinez Ortega – C. Matei, Casap – G. Ganea, A. Chițu, Al. Mățan – Luckassen

FCSB – Viitorul LIVE TEXT | Declaraţiile lui Toni Petrea

„Mă bucură faptul că am marcat multe goluri în cele două meciuri, avem o echipă ofensivă, preocupată de atac. Acum jucăm cu Viitorul, o echipă bună, ofensivă, va fi un meci interesant.

Au o echipă cu jucători de valoare, formează o echipă, trebuie să fim foarte atenți. Iar Gabi Iancu e un jucător bun, mă bucur că a ajuns la echipa națională, îi urez mult succes,” a precizat Toni Petrea.

Ultima victorie a Viitorului cu FCSB a fost în martie 2019, scor 2-1.

Recomandări
  • Vînă a înscris împotriva fostei sale echipe
  • FCSB are un debut perfect de sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și