Închide meniul
NEWS ALERT

„Ferească Dumnezeu”. Mihai Stoica, atac devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Te faci de râs! Cum să nu pricepi nimic din fotbal?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2021, 19:17

„Ferească Dumnezeu. Mihai Stoica, atac devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Te faci de râs! Cum să nu pricepi nimic din fotbal?

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica

Colaj Hepta

Oficialul roș-albaștrilor a avut o reacție fără precedent și a dat de pământ cu tehnicianul cu care a colaborat la Unirea Urziceni. MM nu înțelege cum a putut „Bursucul” să aibă astfel de cerințe de la FRF și LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, mesaj dur pentru Dan Petrescu: „Cum să spui numai şi numai enormităţi? E groaznic”

Siderat sunt. Băi, eşti de-o viaţă în fotbal. Tu nici acum nu ştii ce înseamnă o listă? Păi de ce l-ai adus pe Culio? Pe care listă? Tu vrei să bagi orice jucător. Te dezafiliază UEFA. El nici măcar atâta lucru nu ştie. N-am văzut niciodată… să spui atâtea enormităţi. Cluburile trebuie să-şi crească jucători, să aibă jucători formaţi la asociaţia naţionala. Ferească Dumnezeu! Eu nu înţeleg cum cineva care e în fotbal de o viaţă… Păi, hai să facem porţile mai mici, careul mai mare. Te doare capul!

Este ceva… nu poţi să dai replică unor asemenea enormităţi. Eu am 7 calificări în primăvara europeană, asta înseamnă că am jucat meciuri până ne-am plictisit. Cum să spui aşa ceva? Amânaţi-mi meciuri, o să fie Omicron… Doamne, Doamne! Mi-e milă de Cristi Balaj. Balaj trebuie să-i explice nişte chestii.

Dacă nimeni până acum n-a ştiut… cum să nu pricepi nimic din fotbal? Fotbalul are nişte regulamente care trebuie respectate. Îţi dai seama, Butean şi Hoban îi lipsesc lui Petrescu acum. Cum să spui numai şi numai enormităţi? Deci, n-are nicio logică în ce spune, dar nicio logică. E groaznic! Ăsta e antrenorul echipei care conduce fotbalul românesc. Bineînţeles că spune multe despre fotbalul românesc.

E un antrenor de mare valoare, nu poate să spună aşa ceva fără să fie amendat. Amendat la modul că i se comentează declaraţiile. Chestiile astea sunt nişte bazaconii mari de tot. Te faci de râs când spui asemenea inepţii, se uită lumea la tine, te faci de râs. Cum să fie lista cât de mare? Lista e listă. Creşte jucători şi fă-ţi lista B, cum are Hagi. Noi acum ne-am învăţat lecţia. Facem lista B, nu mai împrumutăm pe nimeni, iar echipa a doua va promova probabil în Liga 2. Şi aşa n-o să mai avem o situaţie ca la meciul cu Mioveni”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă

Motivul pentru care Dan Petrescu a făcut scandal

Dan Petrescu tocmai a avut o ieșire nervoasă. A anunțat că vrea să folosească, în campionat, tot lotul pe care îl are la dispoziţie. Mai mult, antrenorul campioanei a spus că Liga 1 se va amâna din cauza valului 5 al pandemiei.

Dacă e pandemie, lăsaţi-ne să avem câţi jucători vrem în lot şi să îi folosim când vrem. Jucăm cu 20 de meciuri mai mult ca celelalte. Vrem ca toate echipe să aibă câţi jucători vor în lot. Se vor amâna iar meciuri. Dacă ai 40 de jucători, hai să îi folosim ca să nu se mai amâne meciuri. Eu cred că noi în România nu ştm că suntem în pandemie. Să se trezească toţi. Eu spun de VAR de 3 ani, acum ţipă toţi. u schimbările am zis la fel, cu 10 jucători pe bancă. În ianuarie vor fi probleme cu COVID şi se vor amâna multe meciuri. Alte echipe nu vor putea să facă asta”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și