Închide meniul

Fie vreme bună, fie vreme rea | Ionel Dănciulescu își scoate trofeele la licitație: "Dinamo are mai multă nevoie de ele"

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 5:26

Reclamă
Fie vreme bună, fie vreme rea | Ionel Dănciulescu își scoate trofeele la licitație: "Dinamo are mai multă nevoie de ele"

MMA / MMA2 via Hepta

Ionel Dănciulescu o ajută pe Dinamo să obțină licența

Până acum, suporterii au adunat 85.000 de euro din cei 168.000 necesari pentru a acoperi datoria scadentă la finalul lunii aprilie. "Danciu-gol" s-a alăturat demersului fanilor, iar cele mai de preț "amintiri" ale sale vor fi puse la vânzare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt niște lucruri la care țin, dar în aceste momente grele nu cred că se mai pune problema de a păstra o Cupă, medalii. Trebuie să strângem banii să luăm licența, după asta urmează alte momente dificile. E un prim pas și cel mai important e că în aceste momente grele cei care s-au gândit la Dinamo au fost cei din PCH.

Ionel Dănciulescu: "Dinamo are mai multă nevoie de ele"

Am medaliile de campion cu Dinamo, mai am niște Cupe de goluri marcate, anumite trofee pe care le-am primit de-a lungul carierei. Mai am o sticlă de șampanie de la ultimul nostru trofeu. Am și anumite lucruri pe care le-am primit de la suporteri. Am bilete aranjate frumos de la un suporter, sunt meciurile pe care eu le-am jucat.

În momentul ăsta Dinamo are mai multă nevoie de ele. La mine rămân amintirile. Atâta timp cât joci fotbal trebuie să o faci la un nivel bun și trebuie să rămâi cu ceva din activitatea asta sportivă. Au rămas niște performanțe, niște cifre. E adevărat, la nivel de primă divizie", a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.  
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și