Închide meniul
EXCLUSIV

”Fierbe” Giuleștiul! Rapid a primit vestea cea mare. Echipa lui Mihai Iosif ar putea juca pe noua arenă în acest an: ”În mod normal, ar dura cam două săptămâni!”

Silviu Corneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 15:19

”Fierbe” Giuleștiul! Rapid a primit vestea cea mare. Echipa lui Mihai Iosif ar putea juca pe noua arenă în acest an: ”În mod normal, ar dura cam două săptămâni!”

Stadionul Rapid ar putea fi inaugurat în luna noiembrie

Sursa: Compania Națională de Investiții

  • Când ar putea evolua Rapid în Giulești
  • Anunțul făcut de CNI

Conform lui Adrian Ceafalan, recepția stadionului Rapid va începe în luna octombrie, iar procesul ar putea dura între două săptămâni și o lună. Dacă totul merge conform planului și nu vor fi probleme, Rapid ar putea juca în Giulești încă din luna noiembrie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constructorul ne-a făcut anunțul de finalizare a lucrărilor. Urmează să ne aducă ultimele situații de lucrări ca să stabilim valoarea finala a investiției și să plătim cotele și taxele aferente către Inspectoratul de stat în construcții.

Ulterior vom face adresele către Inspectoratul de stat în construcții, către ISU, către Primaria Sector 6, în calitate de emitent al autorizației de construire ca să ne dea membrii în comisia de recepție la terminarea lucrărilor”, a spus directorul CNI, Adrian Ceafalan, pentru AS.ro.

Reclamă

Rapid ar putea evolua pe stadionul Giulești în luna noiembrie 2021

Pentru a obține toate avizele de funcționare, administratorul stadionului ar trebui să aștepte între două săptămâni și o lună. La Craiova a durat două săptămâni, în timp ce la FCSB o lună.

Cred că în prima jumătate a lunii octombrie vom începe recepția.
În mod normal, ar dura cam două săptămâni după care putem preda stadionul către Ministerul Transporturilor, prin CS Rapid. Ulterior ei trebuie să obțină avizele de funcționare după care pot organiza meciuri.

Reclamă

La Craiova, procesul ăsta a durat două săptămâni. La Steaua a durat vreo luna. Cu puțin efort s-ar putea juca și în noiembrie meciuri, dacă nu sunt probleme și se semnează procesul verbal de recepție”, a mai declarat Adrian Ceaflan pentru AS.ro.

Stadion Rapid

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:40 VIDEOGuimaraes – Farense 1-1, Gil Vicente – Sporting 0-4. Liderul din Liga Portugal își continuă forma excelentă 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile 18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! 18:22 Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros” 17:59 VIDEOOlimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!
Liga 1 • 12 apr., 16:11
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a "înţepat" conducerea: "Îmi e frică de faptul că îi deranjez"
Liga 1 • 11 apr., 23:37
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez”