Închide meniul
EXCLUSIV

”Fierbe” Giuleștiul! Rapid a primit vestea cea mare. Echipa lui Mihai Iosif ar putea juca pe noua arenă în acest an: ”În mod normal, ar dura cam două săptămâni!”

Silviu Corneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 15:19

”Fierbe” Giuleștiul! Rapid a primit vestea cea mare. Echipa lui Mihai Iosif ar putea juca pe noua arenă în acest an: ”În mod normal, ar dura cam două săptămâni!”

Stadionul Rapid ar putea fi inaugurat în luna noiembrie

Sursa: Compania Națională de Investiții

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constructorul ne-a făcut anunțul de finalizare a lucrărilor. Urmează să ne aducă ultimele situații de lucrări ca să stabilim valoarea finala a investiției și să plătim cotele și taxele aferente către Inspectoratul de stat în construcții.

Ulterior vom face adresele către Inspectoratul de stat în construcții, către ISU, către Primaria Sector 6, în calitate de emitent al autorizației de construire ca să ne dea membrii în comisia de recepție la terminarea lucrărilor”, a spus directorul CNI, Adrian Ceafalan, pentru AS.ro.

Reclamă

Rapid ar putea evolua pe stadionul Giulești în luna noiembrie 2021

Pentru a obține toate avizele de funcționare, administratorul stadionului ar trebui să aștepte între două săptămâni și o lună. La Craiova a durat două săptămâni, în timp ce la FCSB o lună.

Cred că în prima jumătate a lunii octombrie vom începe recepția.
În mod normal, ar dura cam două săptămâni după care putem preda stadionul către Ministerul Transporturilor, prin CS Rapid. Ulterior ei trebuie să obțină avizele de funcționare după care pot organiza meciuri.

Reclamă

La Craiova, procesul ăsta a durat două săptămâni. La Steaua a durat vreo luna. Cu puțin efort s-ar putea juca și în noiembrie meciuri, dacă nu sunt probleme și se semnează procesul verbal de recepție”, a mai declarat Adrian Ceaflan pentru AS.ro.

Stadion Rapid

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul
Liga 1 • 8:23
Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor
Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean
Liga 1 • 18 mart., 16:42
Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu”
Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Liga 1 • 18 mart., 14:46
„Nu se face asta!” Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 18 mart., 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Gigi Corsicanu nu va prelua șefia galeriei Rapidului de la Liviu Bocciu
Liga 1 • 17 mart., 19:09
Gigi Corsicanu nu va prelua șefia galeriei Rapidului de la Liviu Bocciu. Motivul fostului lider