Închide meniul

Flavius Stoican face „terapie cu Vladimir Putin” pentru a scoate Dinamo din criză: „Când îl văd la televizor, zic: ‘Uite ce bărbat bine!'”

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2022, 12:48

Flavius Stoican face „terapie cu Vladimir Putin pentru a scoate Dinamo din criză: „Când îl văd la televizor, zic: Uite ce bărbat bine!'

Flavius Stoican, declaraţie incredibilă despre Vladimir Putin

Colaj Captură AS.ro / Profimedia

  • Flavius Stoican, discurs incredibil
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Flavius Stoican spune că jucătorii trebuie să aibă o atitudine pozitivă când intră pe teren şi să uite de eşecurile din ultima perioadă. Antrenorul de la Dinamo a făcut o paralelă şi cu Vladimir Putin, în contextul situaţiei tensionate din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, declaraţie incredibilă despre Vladimir Putin

”E nevoie de pozitivism, începând de la mine. Dar ce transmit, să ajungă și la ei, la jucători. Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne copleșească. Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: ‘uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are’. Când văd, numai ’când se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’. Eu nu văd că Putin a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege”,

”Eu ce fac, mă hrănesc cu știrile astea? Că atunci când începe războiul, eu o să fiu deja mort dacă stau și mă gândesc! Asta le-am zis și eu băieților. Când începe meciul, dacă noi ne gândim, ’mamă, ce e acolo, ce rău e’…”, a fost discursul lui Flavius Stoican înaintea partidei cu UTA.

Reclamă

Stoican le-a mai oferit o variantă jucătorilor de a ignora toate atacurile.

Le-am și spus, dacă nu vă puteți hrăni din critici, nu vă convine, atunci, butonul roșu de la telecomandă, pac, dați la muzică, vă uitați la Discovery, fug leii, tigri, păsărele și suntem liniștiți la cap și jucăm fotbal. Oamenii care vin la meci vor să vadă fotbal. Nu cerem mare lucru”, a mai spus Stoican.

Reclamă
Citește și:

Flavius Stoican a vorbit despre situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Suntem în genunchi!”

Flavius Stoican a făcut dezvăluiri din interior. Antrenorul celor de la Dinamo spune că Iuliu Mureşan este cu moralul la pământ. Stoican a mai spus că dacă cei din conducere îi vor cere să plece de la echipă, o va face în secunda a doua.

Domnul preşedinte Mureşan a venit ieri la stadion şi omul s-a simţit dezamăgit şi hulit pentru că omul a fost obişnuit să câştige echipe. E mai greu să te lupţi la retrogradarea decât să câştigi trofee. La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie: în genunchi. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic, dar eu văd şi simt.

Conducătorii clubului, dacă ar veni la mine şi mi-ar spune, Flavius, e nevoie de un declic, atunci ‘sănătate’. Dar aşa, să îi las pe băieţii aceştia când ştiu că au mare nevoie acum, nu o să fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic, în secunda 2 plec„, a spus Flavius Stoican în conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”