Închide meniul

Flavius Stoican, primele declaraţii după ce a fost numit în locul lui Mircea Rednic. Mesaj pentru conducere: „Aţi tras biletul câştigător”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2021, 19:10

Flavius Stoican, primele declaraţii după ce a fost numit în locul lui Mircea Rednic. Mesaj pentru conducere: „Aţi tras biletul câştigător

Flavius Stoican, aproape de demitere

Hepta

Flavius Stoican aşteaptă să fie prezentat şi anunţă că este gata să dea totul pentru echipă. În 2015 era demis şi înlocuit cu Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican este noul antrenor al lui Dinamo. Prima reacţie

Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro.

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit sursei citate anterior.

Modul uluitor prin care a fost anunţat Mircea Rednic că este dat afară

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a oferit detalii după ce Mircea Rednic a fost demis. Acesta a dezvăluit cum a fost dat afară „Puriul” de la Dinamo.

Reclamă

Rednic a primit vestea prin mijloacele de comunicare stabilite în contract, cel puțin două, mail, SMS”, a spus Zăvăleanu.

Dinamo încheie 2021 pe locul 15 în Liga 1. Are 12 puncte, cu unul mai mult decât Academica Clinceni.

Citește și:

Scandal de proporţii la Dinamo după demiterea lui Mircea Rednic. Revoltă a fanilor din DDB

Situaţia de la Dinamo a devenit una explozivă după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo. Oficialii clubului tocmai au anunţat că i-au reziliat contractul „Puriului” şi că în locul lui va fi adus Flavius Stoican. Decizia nu le-a picat deloc bine membrilor cotizanţi. Aceştia se aşteptau ca Rednic să schimbe din temelii echipa, în pauza competiţională. După eşecul cu Farul, scor 0-2, tehnicianul anunţase că vor pleca 14 jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Surse din DDB au dezvăluit, în exclusivitate pentru AntenaSport, că nu vor să mai cotizeze la club. Aceştia s-au revoltat şi au precizat că Iuliu Mureşan doar a executat anumite ordine.

Recomandări
  • Flavius Stoica, prima reacţie după ce a devenit antrenorul lui Dinamo
  • Mircea Rednic a fost demis de Iuliu Mureşan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și