Închide meniul

Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de derby-ul Rapid – Dinamo: ”Vrem să facem un meci mare!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 15:54

Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de derby-ul Rapid – Dinamo: ”Vrem să facem un meci mare!”

Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de Rapid - Dinamo

Profimedia

  • Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de derby-ul Rapid – Dinamo
  • Ce le-a transmis antrenorul ”câinilor” elevilor săi

Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de derby-ul Rapid – Dinamo

Rapid – Dinamo se joacă sâmbătă, 26 februarie, pe Arena Națională. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea meciului, Flavius Stoican i-a avertizat pe rivalii giuleșteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Filip m-a bucurat că a dus 90 de minute. Am vrut să îl las la 45, dar dorința lui a fost să continue ceea ce mă bucură, că își dorește. Eu sper să fie un spectacol. Sigur, ei pleacă cu prima șansă, dar ținând cont de atmosfera care va fi în tribune cred eu că suporterii o să influențeze starea de spirit și de aceea vă spun cu siguranță că va fi un spectacol și nu cred că va fi un meci închis.

Ne dorim să facem o partidă mare, mai ales că tot timpul pe Arena Națională când am jucat cu Rapid am avut galeria în spate și ne-a împins în momentele delicate spre rezultate bune. Să știți că suntem concentrați. Încă de după partida cu Mediaș am avut discuția asta că ne așteaptă o partidă destul de grea, dar nu trebuie să plecăm dinainte învinși, chiar dacă ei sunt pe un loc confortabil, trebuie să ne jucăm șansa noastră”, a spus Flavius Stoican, după amicalul Dinamo – Viitorul Cluj 1-1.

Reclamă
Citește și:

Ricardo Grigore s-a accidentat înainte de derby-ul Rapid – Dinamo

Flavius Stoican a fost lovit de ghinion în timpul amicalului cu Viitorul Cluj, echipă din Liga 3. Ricardo Grigore (22 ani) s-a accidentat cu doar câteva zile înainte de derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională.

Fundașul a suferit o entorsă la gleznă și a ieșit de pe terenul de la Buftea șchiopătând. ”Ceea ce mă întristează e că s-a accidentat Ricci Grigore și are o entorsă destul de urâtă”, a spus Flavius Stoican.

Reclamă

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Ricardo Grigore a evoluat în 19 partide pentru Dinamo în acest sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie un gol. În multe dintre acestea, tânărul fotbalist a fost titular.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB 12:29 Leeds – Blackburn (14:30) şi West Brom – Sunderland (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship 11:54 Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare 11:50 „Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani 11:21 CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia 11:13 Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!” 10:53 Parma – Spezia (17:15) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man şi Mihăilă continuă lupta pentru promovare! Sampdoria – Sudtirol (ora 15:00) 10:23 Max Verstappen nu este considerat de experţi pilotul momentului în Formula 1™! Cine îl depăşeşte pe liderul clasamentului general Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!
Liga 1 • 12 apr., 16:11
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a "înţepat" conducerea: "Îmi e frică de faptul că îi deranjez"
Liga 1 • 11 apr., 23:37
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez”