Închide meniul

Florin Andone, prima reacție după transferul la Cadiz. „Să mă întorc în Spania înseamnă să mă întorc acasă!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 17:24

Florin Andone, prima reacție după transferul la Cadiz. „Să mă întorc în Spania înseamnă să mă întorc acasă!

Florin Andone, prima reacție după transferul la Cadiz

Twitter Cadiz

  • Florin Andone, împrumutat la Cadiz
  • Reacția atacantului român

„Să mă întorc în Spania înseamnă să mă întorc acasă. Eu am crescut în Spania şi mereu m-am simţit al acestei ţări. Cadiz îmi aminteşte de Cordoba, pentru că oamenii sunt calzi şi umili, sunt foarte bucuros. Mulţumesc celor de la Brighton pentru că mi-au oferit posibilitatea să fiu aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone, prima reacție după transferul la Cadiz

Caut liniştea şi fericirea pentru a recupera ce pot oferi. Ce m-a atras la Cadiz a fost afecţiunea arătată. Poate fi un proiect unde să-mi meargă foarte bine. Este o echipă muncitoare, luptătoare. Şi eu sunt un jucător căruia îi place munca, sunt nerăbdător să joc.

Nu am nicio presiune. Ştiu de ce sunt capabil, doar mă rog la Dumnezeu să nu mă accidentez din nou. Sper să ajung iar la nivelul meu, iar atunci ne vom bucura cu toţii”, a declarat Andone, în cadrul conferinței de presă de prezentare la Cadiz.

Reclamă

 

Reclamă

Florin Andone a revenit în La Liga

Cadiz şi Brighton au ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului Florin Andone la clubul spaniol până la finalul sezonului. Jucătorul de 28 de ani a mai jucat în Spania la CD Castellón, Villarreal C, Atlético Baleares, Córdoba şi Deportivo de la Coruña.

El a mai fost împrumutat de Brighton şi în sezonul trecut, la Galatasaray. Andone va începe marți antrenamentele la noua sa echipă.

Pe 14 iunie 2020, într-un meci Rizespor – Galatasaray 2-0, Florin Andone s-a accidentat grav. Verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate.

Reclamă 4 / 0/3

Andone și-a reluat antrenamentele individuale abia în decembrie 2020. Începând cu sfărșitul lui februarie, românul s-a pregătit alături de colegi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Andone, noua țintă incredibilă a lui Dinamo
Liga 1 • 19 dec., 16:15
Florin Andone, noua țintă incredibilă a lui Dinamo! „Câinii” încearcă să dea o lovitură colosală pe piața transferurilor
David de Gea ar putea deveni patronul lui Florin Andone în Spania!
La Liga • 14 nov., 18:25
David de Gea ar putea deveni patronul lui Florin Andone în Spania!
Florin Andone este în extaz la noua echipă
Fotbal extern • 22 sept., 19:40
Florin Andone este în extaz la noua echipă: „Nu am mai fost atât de apropiat de familie de 10 ani.”
Florin Andone a semnat cu noua echipă
Fotbal • 31 iul., 10:08
Florin Andone a fost prezentat oficial de noua echipă. Atacantul român a semnat pe doi ani
Rapid îl poate rata pe Florin Andone
Liga 1 • 29 iul., 13:02
Rapid îl poate rata pe Florin Andone! Echipa care îl dorește cu insistență pe român