Închide meniul

Florin Bratu, dezvăluiri din interiorul FCSB: ”Pot să-ți spun feedback-ul jucătorilor despre Toni Petrea?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 21:10

Florin Bratu, dezvăluiri din interiorul FCSB: ”Pot să-ți spun feedback-ul jucătorilor despre Toni Petrea?”

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Florin Bratu, dezvăluiri din interiorul FCSB

Florin Bratu l-a lăudat pe Toni Petrea pentru felul în care conducere antrenamentele. Selecționerul României U21 susține că jucătorii de la FCSB cu care a lucrat au oferit doar reacții pozitive la adresa antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pot să-ți spun feedback-ul jucătorilor despre Toni Petrea? Este foarte bun, sincer, ca antrenamente, restul nu este problema mea. Asta mă interesează pe mine, din punct de vedere al ciclului săptămânal, cum se descurcă, la ce nivel îi aduce și bineînțeles nivelul motivației.

Eu am participat la antrenamente la Toni Petrea și mi-a plăcut ce am văzut, restul… Nu degeaba a venit Toni Petrea, erau foarte mulți antrenori care își doreau să vină și anumiți jucători au fost întrebați cine și-ar dori să vină la echipă. Eu nu știu ce se întâmplă în timpul meciurilor, nu am informații”, a declarat Florin Bratu, potrivit digisport.ro.

Toni Petrea a rupt tăcerea după ce Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB

Toni Petrea a rupt tăcerea după ce Andrei Vlad a fost scos din lot. Antrenorul FCSB speră ca „Messi al portarilor” să fie convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională.

Cu FC Argeș, Andrei Vlad a făcut o eroare de amator și le-a permis piteștenilor să înscrie singurul gol al meciului. Vlad a trimis o pasă direct la adversar. Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dictat atunci lui Toni Petrea să îl schimbe pe Vlad la pauză.

Reclamă

Totuşi, antrenorul roş-albaştrilor susţine că decizia îi aparţine lui, iar patronul FCSB nu a fost implicat.

„Așa cum am mai spus, Vlad nu traversează o perioadă foarte bună. Au fost niște probleme în meciurile trecute. Niște situații în care am primit gol și orice greșeală la portar se vede. Din acest motiv am considerat că este mai bine să stea un pic pe margine, să dăm șanse și altui portar.

Cred că e un caracter puternic. Sper că nu e foarte afectat de ceea ce se întâmplă. Da, poate ar fi interesant pentru el să fie convocat, pentru că nu sunt eu selecționer. Sunt deciziile mele pe care le iau. Vorbesc și cu colegul meu, cu antrenorul cu portarii și ne sfătuim și am considerat că e mai bine așa pentru el, în primul rând”, a spus Toni Petrea la conferința de presă a meciului FCSB – Farul Constanța 2-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Bratu, dezvăluiri din interiorul FCSB
  • Ce a spus selecționerul U21 despre antrenorul roș-albaștrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și