Închide meniul

Florin Costea a marcat 7 goluri într-un meci! Echipa lui a bătut cu 22-0

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 15:19

Florin Costea a marcat 7 goluri într-un meci! Echipa lui a bătut cu 22-0

Florin Costea a marcat 7 goluri într-un meci

Foto: Facebook @ARO Muscelul Câmpulung

Florin Costea (37 de ani) a marcat 7 goluri într-un meci! Echipa lui, ARO Muscelul Câmpulung, a câștigat cu 22-0 împotriva celor de la Juventus Bascov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele sunt pe primul loc în Liga a 4-a din Argeș, având foști jucători de Liga 1 în lot, precum Florin Costea, Măzărache sau Andrei Nilă.

Florin Costea a marcat 7 goluri într-un meci! Echipa lui a bătut cu 22-0

Echipa lui Florin Costea nu a avut nicio emoție la meciul de liga a 4-a, ba chiar a făcut spectacol. ARO Muscelul Câmpulung a înscris de 22 de ori, trimițând balonul în poartă la aproape fiecare atac. La pauză scorul a fost 18-0, iar gazdele au continuat recitalul și în partea secundă. Florin Costea a înscris de 7 ori, Măzărache a punctat și el de 4 ori, iar Nilă de 3 ori.

Primul unsprezece al lui ARO Muscelul Câmpulung: 12. Tănase – 17. Chirciu, 20. Leca, 2. Heroiu – 16. R. Cicu, 14. Dascălu, 10. David, 21. Neagu – 9. Jenaru, 3. Costea, 7. Măzărache
Rezerve : 1. Dumitrică, 13. Nilă, 11. Horvat, 8. Robu, 5. Butac, 6. Ciobanu, 25. Delcea, 15. A. Cicu, 23. Koci

ARO Muscelul e lider detașat în Liga a 4-a Argeș. Are 21 de victorii în tot atâtea meciuri disputate și a strâns 63 de puncte, având un golaveraj incredibil: 127-10. Juventus Bascov e pe locul 10, cu 21 de puncte.

Reclamă

Florin Gardoș, dezvăluiri despre perioada lui Florin Costea la FCSB: ”A fost urât și față de noi, a venit un pic ca un star, putea să fie puțin mai modest”

Florin Gardoș a făcut dezvăluiri despre perioada în care Florin Costea a jucat la FCSB, după ce fusese golgheterul campionatului cu Universitatea Craiova, în 2009.

Costea ajungea la FCSB în 2011, de la Craiova. El a jucat 28 de meciuri pentru echipa lui Becali, dar nu a confirmat. A marcat două goluri și a oferit un assist.

Întrebat care coleg de la FCSB i-a fost cel mai puțin simpatic, Gardoș, om cu cinci trofee pentru roș-albaștri, l-a indicat pe cel mai mare dintre frații Costea. Fostul fundaș a dat și un exemplu petrecut în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că o să se supere, s-a maturizat și el mult, Florin Costea. Mi s-a părut că a fost destul de ostil față de toată lumea când a venit la Steaua. A fost o fază, jucam în Europa League, cu Schalke 04.

Am avut o lovitură liberă pe final, la 0-0, și-a așezat Rusescu mingea, iar când a fluierat arbitrul, a venit și a dat Florin. A fost urât și față de noi. El a fost golgheter la un moment dat în România, a venit un pic ca un star, putea să fie puțin mai modest”, a spus Florin Gardoș, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și