Închide meniul

Florin Gardoș, dezamăgit de situația de la FCSB: „Clubul a ajuns o jucărie! Suntem ai nimănui”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 11:43

Florin Gardoș, dezamăgit de situația de la FCSB: Clubul a ajuns o jucărie! Suntem ai nimănui”

Florin Gardoș, dezamăgit de situația de la FCSB

Florin Gardoş / Profimedia

Florin Gardoș este dezamăgit de situația de la FCSB. Fostul fundaș al vicecampioanei României nu este de acord cu modul în care este condus clubul, sugerând că nu mai există o legătură între foștii jucători de la FCSB și echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoș a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în perioada 2010-2014. Evoluțiile sale foarte bune l-au ajutat să se transfere în Anglia, la Southampton.

Florin Gardoș, dezamăgit de situația de la FCSB: „Clubul a ajuns o jucărie! Suntem ai nimănui”

Fostul fundaș a criticat politica celor de la FCSB și modul de funcționare al clubului, sugerând că echipa nu are identitate și că își neglijează foștii fotbaliști care au făcut performanță.

„Clubul ar trebui să fie mai deschis. De fapt, totul ar trebui să fie mai deschis acolo, și față de suporteri, și față de noi, cei care am jucat acolo. Vorbeam recent cu Szukala, noi locuim aproape unul de celălalt, și îi spuneam că suntem, practic, ai nimănui!

Dacă vreau să-l iau pe băiețelul meu de 5 ani și să-i arăt unde am jucat eu, n-am unde să-l duc. În Ghencea nu existăm, n-avem nicio legătură, nu suntem recunoscuți. Arena Națională e stadionul țării, nu are o personalitate stelistă.

Reclamă

Iar la FCSB n-a fost niciodată vreo acțiune, n-am fost chemați la niciun meci. Mai ales că eu am rămas cu FCSB, în timp ce alți foști jucători – Miu, Ogăraru – s-au dus către CSA. Adică, nu vrei un pic să ne atragi, să ne vadă lumea? Din păcate, clubul a devenit o jucărie (n.r. – a patronului Gigi Becali)”, a declarat Florin Gardoș, potrivit gsp.ro.

Andrei Cristea, pregătit să obțină licența PRO: „Jucam seara în play-off cu FCSB și CFR Cluj, și dimineața eram la cursuri!”

Andrei Cristea este gata să-și obțină licența PRO. Antrenorul celor de la ACS FC Dinamo, trupă din Liga a 4-a, a dezvăluit că se înscrie la cursurile pentru a-și obține licența care să-i poată permite să antreneze și în Liga 1, fără a fi suspendat.

Licența PRO a stârnit un scandal imens la FCSB, deoarece Mihai Pintilii este antrenorul „de facto” al echipei, însă nu este posesor al acestei diplome.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cristea a dezvăluit că a făcut multe sacrificii pentru a-și putea obține licența A. Acesta susține că a început cursurile în sezonul în care echipa la care evolua, Poli Iași, s-a calificat în play-off.

De asemenea, Cristea susține că jucătorii care au performanțe notabile în carieră, ar trebui să fie ajutați de cei de la FRF pentru a-și primi licențele într-un interval de timp mai scurt.

„(N.r. Te gândești să dai și la Licența PRO) Da, chiar zilele astea am vorbit cu domnul Burchel. Săptămâna viitoare am înțeles că se va afișa, sunt interesat să particip.

(N.r. Despre sacndalul antrenorilor fără Licență PRO, din Liga 1) Nu are rost să mai discut. Eu am fost unul dintre primii jucători care mi-am făcut Licența A în perioada în care eram fotbalist activ. Și am făcut sacrificii foarte mari. Plecam, jucam în play-off cu Iașiul contra FCSB-ului, a CFR-ului, apoi dimineața eram la aeroport, veneam la Federație și îmi făceam cursurile de antrenor.

(N.r Crezi că fotbaliștii importanți ar trebui să beneficieze de mai mult ajutor pentru a primi licențele?) Sunt de acord cu acest aspect. Un jucător pe parcursul unei cariere nu prea are mult timp. Și atunci în funcție de valoare lui , în funcție de ce au realizat cred că pot fi ajutați”, a declarat Andrei Cristea, pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și