Închide meniul

Florin Gardoș, prima declarație după ce a semnat prelungirea cu Universitatea Craiova. ”Sper să dau un randament bun”

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 13:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Florin Gardoș, prima declarație după ce a semnat prelungirea cu Universitatea Craiova. ”Sper să dau un randament bun”

Mediafax Foto via hepta

Florin Gardoș, prima declarație după ce a semnat prelungirea cu Universitatea Craiova. ”Sper să dau un randament bun”

  • Craiova i-a prelungit contractul lui Gardoș
  • Oltenii au pierdut azi un amical cu Viitorul
  • Gardoș vrea să dea un randament bun în Liga 1

Gardoș a fost folosit ca titular în prima partidă cu FC Viitorul, care a fost pierdută de olteni cu 0-3. Fundașul român a evoluat pentru prima dată după o pauză de 10 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoș, despre prelungirea contractului cu Craiova

Florin Gardoș mai avea contract cu Universitatea Craiova până pe 30 iunie, dar oltenii au fost de acord să îi prelungească înțelegerea până la finalul sezonului, adică pe 5 august.

”Mă simt bine. E prima oară după ani de zile, după 4-5 ani, când am avut oportunitatea să fac două cantonamente, iarnă-vară. Deci e bine, mă simt bine, e totul OK. Contractul meu se termina pe 30 iunie, am prelungit până la finalul sezonului şi, în funcţie de cum vor merge lucrurile în următoarea perioadă, vedem dacă voi rămâne sau nu şi pentru sezonul viitor. 

Reclamă

Eu vreau. Simt o datorie faţă de toată lumea, şi faţă de conducere, şi faţă de public… Eu mereu am încercat să fac tot ce depinde de mine, dar nu mi-a ieşit, nu mi-au dat pace accidentările, din păcate. Acum mă simt bine şi sper să dau randament bun, să rămân”, a declarat Gardoș. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă